Aandelen Snowflake kopen

aandelen snowflake kopenAandelen Snowflake kopen zou wel eens een zeer interessante optie kunnen zijn. De nog piepjonge onderneming is al snel heel veel waard geworden en het einde van de opmars is nog allesbehalve in zicht. Aandelen Snowflake kopen betekent aandelen kopen van een bedrijf dat zich bezig houdt met cloud gebaseerde datawarehousing. De onderneming werd in 2012 opgericht en er werken ondertussen ruim 1400 mensen bij dit Amerikaanse bedrijf. Oprichters van de onderneming waren Marcin Zukowski, Thierry Cruanes en Benoit Dageville. In CryptoNumerics en Numeracy heeft het ondertussen twee dochterondernemingen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Snowflake biedt ‘data warehouse as a service’ voor gegevensopslag en analyse

Om over dit trio verder te gaan, ze hadden hun sporen al verdiend voor Snowflake opgericht werd. Dageville en Cruanes waren eerder onder andere als data-architecten in dienst van Oracle Corporation en Zukowksi is een van de oprichters van de Nederlandse start-up Vectorwise. Het drietal had de wind meteen goed in de zeilen bij Snowflake. In de kern biedt het bedrijf cloud gebaseerde service voor gegevensopslag en analyse. De service wordt veelal als ‘data warehouse as a service’ aangeboden. Het systeem stelt de gebruikers in staat gegevens adequaat op te slaan en grondig te analyseren. Daarbij wordt het geholpen door cloud gebaseerde soft- en hardware. Aanvankelijk deed Snowflake het werk op Amazon S3, sinds 2018 doet het een beroep op Microsoft Azure.

Aandelen Snowflake kopen is meegroeien met een onderscheiden top start-up

Snowflake maakt snel furore en werd in 2019 uitgerold op het Google Cloud Platform. Met Snowflake Data Exchange kunnen klanten gegevens ontdekken, uitwisselen en zijn gegevens bovendien op veilige wijze te delen. De snelle opmars van Snowflake is ondertussen niemand ontgaan. Zo won het prijzen in de Strata en Hadoop Word start-up competitie, werd het tweede op de Cloud 100 lijst van het gezaghebbende Forbes Magazine. Bovendien won het vorig jaar LinkedIn’s US lijst met top start-ups.  Ondertussen maken tussen de 3500 en 4000 klanten gebruik van Snowflake. Daaronder bevinden zich ook Capital One, Rent the Runway en Adobe.

Zo sla je geen modderfiguur als je wilt gaan beleggen

Aandelen Snowflake kopen is dus de moeite waard, zoals investeerders als Sutter Hill Ventures, Sequoia Capital, Redpoint Ventures, Iconiq en Wing Venture Capital het ook de moeite waard vonden om te investeren in de nog piepjonge onderneming. Had Snowflake in 2018 nog een waarde van zo rond 3,5 miljard, daar had het begin dit jaar een waarde die fors hoger lag, 12,4 miljard om precies te zijn. Elders op dit platform – Alles over Aandelen.com – vind je alles wat met beleggen en met aandelen te maken heeft. Er is aandacht voor brokers, koersen en je speelt er het beursspel. Wellicht is het voor je gaat beleggen interessant om de gratis cursus beleggen te volgen. Zo sla je namelijk geen modderfiguur op de beurs. En pas op, dat kan zomaar gebeuren. De beurswereld is namelijk een best ondoorgrondelijke en onoverzichtelijke wereld. Een wereld waarin je zonder enige achtergrond en kennis zomaar kunt verdwalen. En dat is uiteraard niet de bedoeling.