Aandelen Soho House kopen

Aandelen Soho House kopen

Het moet in maart 2021 al mogelijk zijn aandelen Soho House te kopen. De aandelen worden dan naar de beurs in New York gebracht. Soho House wordt nu al geschat op een waarde van 3 miljard dollar. Eigenaar van de onderneming is de Amerikaanse miljardair Ron Burkle en ook Nederland heeft een eigen Soho House. Die is gevestigd in Amsterdam.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Soho House kopen op de beurs in New York

Ooit werd Soho House opgericht als een ketenrestaurant en een groep particuliere ledenclubs. De club richtte zich in eerste instantie  op mensen in de kunsten en de media. Tegenwoordig zijn dat mensen met een creatieve ziel. Tegenwoordig is Soho House ook veel meer en exploiteert het clubs, hotels en locaties over heel de wereld.  De naam van de onderneming veranderde in 2015 van Soho House Group naar Soho House & Co. Het lidmaatschap is zoals men dat noemt selectief. Nieuwe leden komen vooral uit de media, kunst- en mode-industrie.  Aandelen Soho House kopen moet dus al in maart van 2021 mogelijk zijn. Wat het bedrijf op wil halen aan financiën, is niet bekend.

Check wel eerst de informatie op deze website

Voor aandelen Soho House kopen nou echt serieus wordt,  loop je eerst altijd de informatie op deze website eens goed door. In de beleggingswereld is kennis vereist om het hoofd boven water te houden. Die kennis kun je hier opdoen. Je leest er alles over de aandelenkoers, de brokers en leert er hoe je als beginner kunt beleggen. Ook kun je deelnemen aan een gratis online cursus beleggen.

Burkle kocht al eerder de Neverland Ranch van Michael Jackson

Oprichter Nick Jones deed in 2008 tachtig procent van Soho House over aan Richard Caring, die op zijn beurt in 2012 zaken deed met de Amerikaanse miljardair Ron Burkle. Met deze deal was een bedrag van 250 miljoen dollar gemoeid.  Jones heeft nu nog tien procent, Caring nog 30  procent terwijl de Amerikaan de rest van Soho House in handen heeft. Burkle is de laatste  jaren toch al actief. Zo kocht hij in 2020 de Neverland Ranch, inderdaad het voormalige landgoed van wijlen Michael Jackson. Hij legde er 22 miljoen dollar voor neer.

Zes nieuwe clubs in 2021

Aandelen Soho House kopen betekent dat je het bedrijf helpt de vleugels verder uit te slaan, Voor 2021 zijn er al plannen voor zes nieuwe clubs in Rome, Parijs, Austin, Londen, Tel Aviv en Canoua. Daarmee is de honger van Soho House nog niet gestild. Met de beursgang en het opgehaalde geld wil het in de jaren die volgen nog veel meer nieuwe clubs  gaan openen.