Aandelen Spartoo kopen

Spartoo, een online mode- en schoenenretailer, gaat naar de beurs. De beursregistratie is ondertussen in orde bevonden door de bevoegde partijen waardoor niets de gang naar de beurs in Parijs nog in de weg staat. Aandelen Spartoo kopen is straks mogelijk op de Euronext (Growth) in Parijs.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Spartoo kopen, beursgang met een doel

Met de beursgang heeft Spartoo nadrukkelijk een doel voor ogen. Het wil het al zo grote aanbod op het gebied van mode en schoenen verder verstevigen en uitbreiden maar wil bovendien nieuwe segmenten aan het assortiment toevoegen. In dat kader moet gedacht worden aan bijvoorbeeld interieurdecoratie. Met de beursgang, zo hoopt de leiding van de onderneming, kan het profiteren van de huidige solide dynamiek rondom e-commerce.

Doe zoveel mogelijk informatie op over aandelen en beleggen

Als aandelen Spartoo kopen je interessant lijkt, doe dan eerst zoveel mogelijk informatie op over aandelen en beleggen. Dat kan meer dan goed op deze website, waar je onder meer informatie leest over brokers en beurskoersen en waar je onder meer met de gratis online cursus beleggen leert hoe je als beginner te werk moet gaan op de beurs. Met deze basiskennis is de kans om te scoren op de beurs aanzienlijk groter.

Omzet van 190 miljoen euro

Spartoo zegt met achtduizend merken een van de ruimste keuzes in modeartikelen te kunnen bieden binnen Europa. Behalve het druk bezochte verkoopplatform heeft het in JB Martin en Christian Pellet ook merken in de portfolio. De onderneming is gevestigd in het Franse Grenoble en maakte in 2020 een omzet van rond de 190 miljoen euro.

Spartoo zag in 2006 het levenslicht

Spartoo is de laatste jaren nadrukkelijk gegroeid en staat bekend als dé online specialist wat betreft de verkoop van schoenen, confectie en lederwaren. Dat aanbod zal na de beursgang dus verder gaan groeien, ook met nu nog atypische producten waarmee de onderneming de vleugels nog maar weer eens verder uitslaat. Spartoo werd overigens in 2015 een omnichannel door behalve de webshop ook een aantal fysieke winkels te openen. Aandelen Spartoo kopen betekent investeren in een nog relatief jonge onderneming, die namelijk pas in 2006 het levenslicht zag. Het is snel gegaan, want nu al is het actief in 25 landen en biedt het duizenden merken en honderdduizenden modellen. En daar zal het zeker niet bij blijven.