Aandelen Sun Country Airlines kopen

aandelen Sun Country Airlines kopenHet moet binnen afzienbare tijd mogelijk zijn om aandelen Sun Country Airlines te kopen. De luchtvaartmaatschappij bereidt namelijk een beursgang voor en heeft daarvoor al gerenommeerde partijen als Barclays, Morgan Stanley, Deutsche Bank Securities, Goldman Sachs en Nomura ingeschakeld.

Aandelen Sun Country Airlines kopen krijgt gestalte in 2021

Wanneer de beursgang precies een feit moet zijn en wat een aandeel moet gaan kosten is overigens nog niet bekend. Wel is zeker dat Sun Country Airlines een verzoek heeft ingediend voor een notering op de Nasdaq. De luchtvaartmaatschappij heeft een zoals men dat noemt hybride verdienmodel. Dat wil zeggen dat aan de ene kant goedkope vakantievluchten uitvoert tussen de Verenigde Staten en bestemmingen in Midden Amerika en het Carribisch Gebied. Aan de andere kant worden er echter ook vrachtvluchten uitgevoerd in opdracht van met name Amazon.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Doe eerst voldoende kennis op

Wil je aandelen Sun Country kopen? Zorg dan eerst dat je over voldoende kennis van alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Die informatie kun je op deze website opdoen. We vertellen je alles over brokers en aandelen en je neemt gratis deel aan het beursspel. Ook is er een gratis online cursus beleggen beschikbaar.

Passagiers- en vrachtvluchten voor Amazon

Sun Country Airlines heeft een vloot van dertig Boeing 737 800’s voor het vervoeren van passagiers en twaalf Boeing 737 800 BCF’s voor het uitvoeren van vrachtvluchten. De luchtvaartmaatschappij wordt ook wel eens omschreven als een low-fare luchtvaartmaatschappij. De maatschappij werd opgericht door voormalige medewerkers van Braniff International Airways. In 2018 werd de maatschappij echter overgenomen door investeringsmaatschappij Apollo Global Management.

Specialist in krediet en private equity

Apollo Global Management is een wereldwijde vermogensinvesteerder die al bestaat vanaf 1990 en met hoofdkwartier is gevestigd in New York City. Het bedrijf is gespecialiseerd investeringen in krediet, private equity en echte activa. Apollo is ook de eigenaar van onder andere ADT, CareerBuilder, Cox Media Group, Intrado, Rackspace, Redbox Shutterfly en Smart & Final.

‘Hometown Airlines’

Sun Country Airlines houdt domicilie in Dakota County. Dit is een voorstad van Eagan in de staat Minnesota. De luchtvaartmaatschappij gebruikt Saint Paul International Airport als hub en ondertussen vliegt het al op 43 verschillende bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij staat ook wel bekend als ‘Hometown Airlines’.  Aandelen Sun Country Airlines kopen zal in elk geval dit jaar (2021) gestalte moeten krijgen.