Aandelen The Honest Company kopen

Aandelen The Honest Company kopen

Het verzoek is ingediend. En dus staat niets de beursgang van The Honest Company nog in de weg. Het bedrijf moet straks de notering HNST krijgen op de Nasdaq. Aandelen The Honest Company kopen is investeren in het bedrijf van Hollywood ster Jessica Alba. Met de beursgang wil The Honest Company toe naar een waarde van twee miljard dollar.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen The Honest Company kopen: de aanvraag is ingediend

The Honest Company is een bedrijf dat milieuvriendelijke gezondheidsproducten en luiers produceert. Alba kreeg het idee een eigen onderneming te beginnen na de geboorte van haar eerste kind in 2008. Het idee werd versterkt door het feit dat ook Alba zelf wat betreft de gezondheid en voeding aanvankelijk ook een zeer kwetsbaar kind bleek. Met The Honest Company richtte Alba zich op alternatieve babyvoeding met ingrediënten als petrochemicaliën en synthetische geuren. Alba zegt over haar bedrijf dat ze wil dat ‘mensen geen keuze meer hoeven te maken tussen dat wat werkt en dat wat goed voor je is’.

Leer hier meer over de beleggingswereld

Voor aandelen The Honest Company kopen voor jou aan de orde is, doe je er verstandig aan op deze website informatie op te doen over beleggen. Je leest hier alles over de aandelenkoersen, de onmisbare brokers terwijl je veel kennis op kunt doen door de gratis online cursus beleggen te volgen. Het is verstandig om eerst kennis op te doen voor je daadwerkelijk besluit de beursvloer op te gaan. Doe eerst je voordeel met de hier geboden informatie.

Unilever wilde het bedrijf overnemen

Dat aandelen The Honest Company kopen een mogelijkheid is, is best verrassend. In 2011 namelijk, deed Unilever er alles aan om The Honest Company in te lijven. Jessica Alba hield de poot echter stijf; The Honest Company ging op eigen benen verder. Achteraf gezien een prima beslissing, nu het bedrijf straks na de beursgang een waarde krijgt van rond de 2 miljard dollar. Het bedrijf van de Hollywoodster maakte in 2020 een omzet van 300 miljoen dollar. Dat bleek een stijging van liefst 28 procent ten opzichte van 2019. Met name de verkoopcijfers van luiers en doekjes zaten in de lift. Aandelen The Honest Company kopen is investeren in een bedrijf dat nog lang niet aan de grenzen van wat mogelijk is, is. Het is investeren in een groeibedrijf dus en in een bedrijf met het best denkbare uithangbord.

Golden Globe en Saturn Award

Voor wie nooit televisie kijkt, Jessica Alba is een Amerikaans model en actrice. Ze werd in 2001 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in Dark Angel. Ze werd voor haar werk beloond met een Saturn Award en werd in de negentiger jaren bekend vanwege haar rollen in Beverly Hills 90210, The Love Boat en The Next Wave. Wanneer aandelen The Honest Company precies mogelijk is, zal binnenkort bekend worden gemaakt. Zaak dus om alvast de informatie op deze website te raadplegen.