Aandelen The Hut Group kopen

aandelen the hut group kopen
aandelen the hut group kopen

The Hut Group is een Brits e-commerce bedrijf. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Manchester, op Manchester Airport om precies te zijn. Daar maakt het onderdeel uit van Northern Powerhouse. Wat The Hut Group in de kern doet is snel bewegende consumptiegoederen verkopen. Dat doet het rechtstreeks aan de consument en via het eigen e-commerceplatform. Aan de wieg van de onderneming stond Matthew Moulding. Hij richtte de groeiende onderneming in 2004 op. Aandelen The Hut Group kopen kan interessant zijn. Voor je daadwerkelijk de beurs opgaat, is het wellicht verstandig je eerst nader in de beurs en alles wat er mee te maken heeft te verdiepen. Dat kan prima hier op dit platform. Op Alles over Aandelen.com lees je namelijk alles over de brokers, de verschillende aandelen en volg je een gratis cursus beleggen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aan de groei van The Hut Group lijkt maar geen einde te komen

Aandelen The Hut Group kopen kan interessant zijn want aan de groei van het bedrijf lijkt maar geen einde te komen, waardoor aandelen The Hut Group kopen dus een prima optie kan zijn. Het is snel gegaan met THG, dat in 2017 al gewaardeerd werd op plus 2,5 miljard. Het geld dan ook als een van de meest waardevolle privébedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen werken er ruim zevenduizend mensen bij THG, dat in TheHut.com en Myprotein bekende dochterondernemingen heeft. En de hnger van The Hut Group lijkt nog allesbehalve gesteld.

Volledig eigenaar van tal van e-commercebedrijven

Met een investering van 500.000 pond legde The Hut Group zich eerst toe op entertainment en dan specifiek muziek en gaming. Het maakte white label websites voor de grotere fysieke bedrijven. Dan moet je denken aan ASDA, Argos Entertainment, Tesco en WHSmith. Tot de bekende investeerders in THG behoren onder meer Sir Terry Leahy, de voormalige CEO van Tesco, en ook Lord Rose, voorzitter van Ocado. KKR en Balderton Capital hebben beide een belang van iets meer dan 19 procent in THG, dat zelf de afgelopen jaren de volledige eigenaar werd van tal van e-commercebedrijven in verschillende sectoren. Deze bedrijven kregen een plek op het eigen technologieplatform. Met Hale Country Club & Spa kocht het in 2016 de eerste fysieke winkel.

Aandelen The Hut Group kopen is een zeer interessante optie

In de loop der jaren nam The Hut Group dus tal van e-commercebedrijven over ook bedrijven die er allesbehalve florissant voor stonden. Veelal slaagt THG er in ze nieuw leven in te blazen. Bekende bedrijven die overgenomen werden zijn onder meer IWOOT, Lookfantastic.com, MankindDirect, HQHair, Coggles, ProBikeKit, Preloved en Glossybox. THG is nog lang niet klaar. Daarom ook is aandelen The Hut Group kopen een zeer interessante optie. Hoe aandelen The Hut Group kopen precies in zijn werking gaat en hoe het precies werkt op de beursvloer kun je elders op deze website lezen. Want wie zich op de beursvloer waagt, dient wel precies te weten hoe de hazen er precies lopen.