Aandelen Trans-o-flex kopen

Het wordt binnen afzienbare tijd mogelijk om aandelen Trans-o-flex te kopen. De aandelen van de bekende Duitse expresvervoerder zullen verhandeld worden op de beurs in Frankfurt.  Nog voor eind 2021 moet de beursgang van Trans-o-flex een feit zijn.

Omschrijving

Stryk, by BUX
Zelf beleggen
Met de app van Stryk (by BUX) kan je zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex. Probeer eerst gratis met een Demo account. Je kan al met € 50,- starten met echt geld.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Trans-o-flex kopen is investeren in een bedrijf dat de vleugels uit wil slaan

Trans-o-flex wil met de beursgang een bedrag van rond de 300 miljoen euro ophalen. Met dat geld wil het de expansiedrift die het zeker in Europa heeft mede mogelijk maken. De aandelen zullen officieel onder de entiteit Transoflex Express GmbH & Co verhandeld gaan worden in Frankfurt. De aandelen komen dus in Duitsland beschikbaar maar het is de bedoeling dat de aandelen ook buiten Duitsland aan de man gebracht gaan worden.  Trans-o-flex geldt als specialist op het gebied van temperatuur gevoelig vervoer van farmaceutica en geneesmiddelen Het biedt in dat kader twee eigen expresdiensten aan in zowel Duitsland als Oostenrijk, van 2 tot 8 graden Celsius en van 15 tot 25 graden Celsius. Ondertussen werkt de Duitse expresvervoerder nauw samen met Eurotemp, waardoor Trans-o-flex ondertussen ook levert in de Benelux.

Lees je goed in en weet wat beleggen precies inhoudt

Aandelen Trans-o-flex kopen kan best iets voor jou zijn. De verwachting is dat het bedrijf nog behoorlijk gaat groeien en daarvan kun jij eventueel ook profiteren door aandelen te kopen. Voor aandelen Trans-o-flex kopen echter concreet wordt, raden we je aan je toch eerst te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Zonder voldoende kennis is de kans op een leuk rendement niet erg groot. Lees je dus hier op deze website in over beleggen en aandelen en doe er informatie op over beurskoersen en brokers. Je kunt eveneens gebruik maken van de gratis online cursus beleggen die voor je beschikbaar is.

Beurswaarde nu al geschat op 1,2 miljard euro

De beursgang van Trans-o-flex moet de opmaat zijn naar het ontwikkelen van een breed netwerk in Europa. De plannen van de expresvervoerder zijn groot en kunnen met het geld van de beursgang gefinancierd worden.  Kijken we naar de cijfers van de Duitse onderneming, dan is er gedurende het eerste half jaar van 2021 een omzet gemaakt van 264 miljard euro. Er werd verder een bedrijfsresultaat van 31 miljoen euro behaald, een plus van 4 procent. De beurswaarde van het bedrijf wordt nu al geschat op rond de 1,2 miljard euro.

Interessante optie dus, aandelen Trans-o-flex kopen. De groei van de onderneming lijkt eigenlijk nog te moeten beginnen. En dat zijn goede voortekenen en dat kan reden zijn om straks in dit bedrijf te gaan investeren. Vergeet je niet je wel eerst goed in te lezen? Zo voorkom je dat investeren in Trans-o-flex voor jou eindigt in een teleurstelling.

Vond je dit nuttig?