Aandelen Trans-o-flex kopen

Het wordt binnen afzienbare tijd mogelijk om aandelen Trans-o-flex te kopen. De aandelen van de bekende Duitse expresvervoerder zullen verhandeld worden op de beurs in Frankfurt.  Nog voor eind 2021 moet de beursgang van Trans-o-flex een feit zijn.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Trans-o-flex kopen is investeren in een bedrijf dat de vleugels uit wil slaan

Trans-o-flex wil met de beursgang een bedrag van rond de 300 miljoen euro ophalen. Met dat geld wil het de expansiedrift die het zeker in Europa heeft mede mogelijk maken. De aandelen zullen officieel onder de entiteit Transoflex Express GmbH & Co verhandeld gaan worden in Frankfurt. De aandelen komen dus in Duitsland beschikbaar maar het is de bedoeling dat de aandelen ook buiten Duitsland aan de man gebracht gaan worden.  Trans-o-flex geldt als specialist op het gebied van temperatuur gevoelig vervoer van farmaceutica en geneesmiddelen Het biedt in dat kader twee eigen expresdiensten aan in zowel Duitsland als Oostenrijk, van 2 tot 8 graden Celsius en van 15 tot 25 graden Celsius. Ondertussen werkt de Duitse expresvervoerder nauw samen met Eurotemp, waardoor Trans-o-flex ondertussen ook levert in de Benelux.

Lees je goed in en weet wat beleggen precies inhoudt

Aandelen Trans-o-flex kopen kan best iets voor jou zijn. De verwachting is dat het bedrijf nog behoorlijk gaat groeien en daarvan kun jij eventueel ook profiteren door aandelen te kopen. Voor aandelen Trans-o-flex kopen echter concreet wordt, raden we je aan je toch eerst te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Zonder voldoende kennis is de kans op een leuk rendement niet erg groot. Lees je dus hier op deze website in over beleggen en aandelen en doe er informatie op over beurskoersen en brokers. Je kunt eveneens gebruik maken van de gratis online cursus beleggen die voor je beschikbaar is.

Beurswaarde nu al geschat op 1,2 miljard euro

De beursgang van Trans-o-flex moet de opmaat zijn naar het ontwikkelen van een breed netwerk in Europa. De plannen van de expresvervoerder zijn groot en kunnen met het geld van de beursgang gefinancierd worden.  Kijken we naar de cijfers van de Duitse onderneming, dan is er gedurende het eerste half jaar van 2021 een omzet gemaakt van 264 miljard euro. Er werd verder een bedrijfsresultaat van 31 miljoen euro behaald, een plus van 4 procent. De beurswaarde van het bedrijf wordt nu al geschat op rond de 1,2 miljard euro.

Interessante optie dus, aandelen Trans-o-flex kopen. De groei van de onderneming lijkt eigenlijk nog te moeten beginnen. En dat zijn goede voortekenen en dat kan reden zijn om straks in dit bedrijf te gaan investeren. Vergeet je niet je wel eerst goed in te lezen? Zo voorkom je dat investeren in Trans-o-flex voor jou eindigt in een teleurstelling.