Aandelen Tuya kopen

Aandelen Tuya kopenHet Chinese Internet of Things platform Tuya gaat naar de beurs in New York. Wanneer de beursgang precies plaats gaat vinden is nog niet bekend. De Chinese onderneming is van plan om 43,6 miljoen aandelen uit te geven. Dat kan de onderneming maximaal 872 miljoen dollar opleveren. De aandelen gaan tussen de 17 en 20 dollar per stuk kosten. Door de beursgang zou Tuya een marktwaarde krijgen van 11 miljard dollar.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Tuya kopen al dit jaar een optie

Aandelen Tuya kopen is al op korte termijn mogelijk. De aanduiding – niet geheel verrassend TUYA- is al bekend, het wachten is nu alleen nog op de exacte datum. Tuya leed in 2020 overigens een nettoverlies van 67 miljoen dollar, dat over een omzet van 180 miljoen dollar. Aandelen Tuya kopen levert een uniek alles-in-één Internet of Things platform en dat voor ongeacht wel product, functie, met elke snelheid en elke mogelijkheid. Het bedrijf is opgericht in 2014, toen ex medewerkers van Alibaba besloten voor zichzelf te beginnen. Zij waren vanuit die hoedanigheid al redelijk bekend met slimme apparaten en Internet of Things.

Check altijd wel eerst de informatie op Alles over Aandelen

Voor aandelen Tuya kopen nou een mogelijkheid is en je hebt interesse, vergeet dan niet eerst de informatie op deze website over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft goed tot je te nemen. Leer hier alles over aandelenkoersen en brokers en leer als beginner hoe je je moet handhaven in de allesbehalve transparante beleggingswereld.

Tuya: vulkaan creëert nieuwe landschappen

De naamgeving Tuya is niet zomaar een naam. Tuya staat voor een bijzondere vulkaan die als die explodeert door de oppervlakte nieuwe landschappen weten te creëren, daar waar voorheen niets was. De mensen achter Tuya zien in zichzelf een dergelijke vulkaan, waarmee de naam verklaard is. Tuya is bovenal echter een platform dat merken, ontwikkelaars, retailers en fabrikanten een platform geeft om direct gebruik te maken van de smart home mogelijkheden en bedrijven in staat stelt slimme productlijnen te laten groeien. Tuya staat bekend om de wifi-modules die het biedt, net als app-sjablonen en cloud connectiviteit. Precies die zaken dus die makers van apparaten nodig hebben om nieuwe ideeën van de grond te krijgen.