Aandelen uitzendorganisaties blijven druk voelen

aandelen uitzendbranche blijven onder druk
aandelen uitzendbranche blijven onder druk

Aandelen uitzendorganisaties blijven druk voelen en dat zal de komende periode niet anders zijn.  Dat kan geconcludeerd worden uit cijfers van de ABU over de uitzendbranche in ons land. De uitvaartbranche voelt al geruime tijd druk op het aandeel. Hoewel de cijfers iets minder negatief waren als de periode hiervoor, blijven zowel het aantal gewerkte uren als de omzet dalen.

 

Aandelen uitzendorganisaties blijven druk voelen, zowel gewerkte uren als de omzet daalden verder

In periode 8 van dit jaar daalde het totaal aantal gewerkte uren in de uitzendsector met 14 procent en de omzet met 9 procent. Voor periode 9, de meest recente periode, daalde het aantal gewerkte uren met 14 procent. De omzet lag 9 procent lager. Opnieuw een daling, al is de conclusie wel gerechtvaardigd dat de daling wat minder snel gaat nu.

 

Uren en omzet dalen sterkst in de technische sector

ABU splitste de cijfers overigens nog weer en berekende dat in de technische sector het aantal gewerkte uren met 31 procent het sterkst daalde. De omzet was ook 23 procent minder. In de administratieve sector daalde het aantal gewerkte uren met 18 procent en de omzet met 13 procent. In de industrie daalde de omzet het minst met 3 procent en daalde ook het aantal gewerkte uren minder dan in andere sectoren met 9 procent.

Wil je ook in aandelen en wellicht zelfs in de aandelen van uitzendorganisaties? Check dan de brokers, want die ben je nodig bij de aankoop van aandelen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie