Aandelen Unilever Thee kopen

Aandelen Unilever Thee kopen

Het is nu nog slechts een mogelijkheid, maar wel een reële optie. Het is namelijk niet ondenkbeeldig dat nog dit jaar aandelen Unilever Thee kopen mogelijk is. Unilever wil de theetak afsplitsen en zich voortaan vooral richten op verzorgingsproducten. Daarom wordt de mogelijkheid van een beursgang onderzocht. Besluit Unilever voor deze optie te gaan, dan worden de aandelen verhandeld in Amsterdam.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Thee van merken als Lipton en Pukka

Unilever wil de afdeling thee afsplitsen. De winstmarges zijn te laag, al draaide de afdeling thee van Unilever in 2020 nog een omzet van 2 miljard. Liever houdt Unilever zich de komende jaren bezig met verzorgingsproducten, met veel hogere winstmarges. Unilever mikt nu op de afsplitsing van de thee afdeling en dus een beursgang. Amsterdam is daarbij de eerste keuze, mits het voor multinationals aantrekkelijk blijft in Nederland actief te blijven. Een andere optie die Unilever nog open houdt is de verkoop van de afdeling thee, dat nu nog via de merken Lipton en Pukka thee verkoopt.

Aandelen Unilever Thee kopen straks een reële optie

Aandelen Unilever Thee kopen doe je bij voorkeur niet als je niets weet van beleggen en aandelen, Het is een feit dat als hoe meer je weet, hoe groter de kans is op structureel succes. Op deze website vind je alles wat je moet weten. Je leert er over de beurskoersen en de brokers en leert als belegger de fijne kneepjes van het beleggingsvak. Pas als je de basisprincipes van beleggen kent en onder de knie hebt, pas dan ga je aandelen Unilever Thee kopen.

Unilever splitste eerder al de margarinetak af

Unilever wil zich dus vooral gaan richten op verzorgingsproducten. Eerder al de margarinetak van het bedrijf met onder meer Becel en Zeeuws Meisje afgesplitst. Unilever bestaat sinds 1930, al gaat de historie nog iets verder terug. William Hesketh Lever was een groothandelaar in kruidenierswaren en kocht op zeker moment een zeepfabriek – Sunlight- op. In 1885 richtte hij Lever Brothers op en richtte hij tal van zeepfabrieken op. In 1917 begon hij ook met voedingsmiddelen. In 1930 fuseerde hij met Lever Brothers met de Nederlandse Margarine Unie. Daarmee was Unilever geboren. Bekende merken die Unilever tegenwoordig voert zijn onder andere Calvé, Knorr, Ola, Unox, Robijn, Axe en Zwitsal.

Nog dit jaar aandelen Unilever Thee kopen? Het heeft er alle schijn van dat dit nog dit jaar mogelijk zal worden. Of er moet zich alsnog een koper aandienen. Die kans lijkt vooralsnog echter klein.