Aandelen Universal Music Group kopen

 

aandelen Universal Music Group kopenBinnen afzienbare tijd is aandelen Universal Music Group kopen een mogelijkheid. De aandelen moeten worden verhandeld op de beurs in Amsterdam. Universal Music Group (UMG) bezit onder meer de rechten van de hits van Taylor Swift, Lady Gaga en Stevie Wonder UMG is onderdeel van de Franse mediaconglomeraat Vivendi.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Universal Music Group kopen in 2021 mogelijk

De beursgang vindt plaats op stevig aandringen van de aandeelhouders van Vivendi. De aandeelhouders zijn van mening dat UMG los meer waard dan wanneer het een onderdeel is van een andere onderneming. Momenteel is de waarde van het grootste muziekbedrijf tenminste 30 miljard euro. Het Chinese techbedrijf had aanvankelijk tien procent van de aandelen en heeft dat percentage inmiddels verhoogd naar 20 procent.

Beleggen is complex, check altijd de informatie op deze website

Aandelen Universal Music Group kopen kan dus best interessant zijn. Doe dat echter niet voor je de gegevens op deze website tot je genomen hebt. Beleggen is tamelijk complex en zonder basiskennis is de kans op rendement minder groot. Lees er alles over de brokers en aandelen, speel het gratis beursspel of volg de gratis online cursus beleggen. Je hebt er alleen maar voordeel bij.

Ook eigenaar van Canal Plus en Havas Group

De grote man achter Vivendi is de Franse miljardair Vincent Bolloré. Onder zijn Vivendi vallen onder andere ook tv-bedrijf Canal Plus en reclamemultinational Havas Group. Universal Music Group was, getuige de jaarcijfers, goed voor ruim zeven miljard euro omzet van de ongeveer 16 miljard euro omzet die Vivendi dat jaar haalde. Daarmee droeg de muziektak voor 1,1 miljard euro bij aan de 1,5 miljard euro winst van Vivendi.

Geld terugverdienen met het streamen van de hits

Vincent Bolloré heeft met de Bolloré Group nog een belang van 30 procent in Vivendi om zo nadrukkelijk te profiteren van de populariteit van muziekrechten. Tegenwoordig namelijk, worden de rechten op liedjes van tal van artiesten opgekocht door bedrijven. Die ondernemingen proberen vervolgens het geïnvesteerde geld weer terug te verdienen middels streaming. Ook de artiesten varen hier wel bij. Recente voorbeelden zijn wel Shakira en Neil Young, die onlangs nog miljoenen overgemaakt kregen na verkoop van rechten uit de muziekbibliotheek.

Check eerst de informatie op Alles over Beleggen.nl

Aandelen Universal Music Group kopen moet ergens in 2021 mogelijk worden en Amsterdam is de plaats waar je ze straks moet kunnen kopen. Voor hoeveel de aandelen verkocht worden is niet bekend nog. Vergeet niet voor je de aandelen gaat kopen altijd eerst de informatie op deze website goed door te nemen.