Aandelen Vantage Towers kopen of verkopen

aandelen Vantage Towers kopen of verkopen

Aandelen Vantage Towers kopen of verkopen

Vantage Towers is een onderneming die in het bezit is van 68.000 telecommunicatie torens in negen verschillende landen. Begin 2021 zal een beursgang gemaakt worden en is aandelen Vantage Towers kopen of verkopen een optie. Vantage Towers is een afsplitsing van Vodafone, dat ook na de beursgang een meerderheidsbelang houdt in Vantage Towers. De aandelen van Vantage Towers zullen naar de beurs in Frankfurt gebracht worden. Vodafone hanteerde al eerder een dergelijke werkwijze in Griekenland toen het dergelijke Griekse activiteiten onderbracht in Wind Hellas Telecommunications. Voordat aandelen Vantage Towers kopen of verkopen aan de orde is, kijk je eerst elders op dit platform naar de informatie die je over aandelen geboden wordt. Met die informatie wordt de kans op succes een stuk groter.

Koop of verkoop aandelen Vantage Towers via een broker:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Vantage Towers kopen of verkopen is het kopen van een belang in een 5G superhost

Vantage Towers staat sinds mei 2020 dus min of meer op eigen benen en is afgescheiden van Vodafone. Neemt niet weg dat Vodafone nog steeds een stevige vinger in de pap heeft en houdt. Ondanks dat dus sprake is van een zeer jonge onderneming, zit er een senior managementteam dat zowel een strategie voor de korte als voor de lange termijn uit gaat stippelen. In elk geval wil Vantage Towers de 5G superhost worden.

Goede dekking en uitstekende netwerkkwaliteit

De dekkingsverwachtingen binnen Europa blijven maar groeien. Mobiele netwerkoperators zijn daardoor steeds meer aangewezen op de infrastructuur. En die infrastructuur levert Vantage Towers. Niet voor niets heeft de onderneming langlopende contracten met de toonaangevende mobiele netwerkoperators. Vantage Towers sluit netwerkdelingsovereenkomsten. Deze deals maken meer capaciteit mogelijk net als een grotere dekking. Vodafone geldt als een van de toonaangevende operators met liefst 116 miljoen abonnees in 2019. Vantage Towers maakt het voor Vodafone mogelijk een toonaangevende rol te spelen door steeds te zorgen voor uitstekende dekking en borg te staan voor een uitstekende netwerkkwaliteit. Daarbij is Vantage Towers bovendien 5G paraat, zoals de onderneming dat zelf omschrijft.

Een van de toonaangevende torenbedrijven van Europa

Vantage Towers is een van de toonaangevende torenbedrijven in Europa. Met baanbrekende technologieën wil het nog betere verbindingen maken in de digitale wereld die steeds opnieuw aan verandering onderhevig is. Vantage Towers wil simpelweg een beter verbonden Europa mogelijk maken. Daarbij is het delen van netwerken een cruciaal aspect. Alleen dan ontstaat een Europa dat uit kan blinken in connectiviteit. Vantage Towers biedt volledig geïntegreerde landelijke netwerken vanuit 68.000 torens in negen verschillende landen. Vantage Towers is een duurzame onderneming die er alles aan doet vooral gebruik te maken van de groene energiebronnen. Core business van Vantage Towers is zeker het leveren van infrastructuur. Als 5G superhost biedt het vooral zeer veerkrachtige connectiviteit. En dat is wat Europa nu en in de toekomst nodig heeft.

Succes door het opdoen van kennis

Aandelen Vantage Towers kopen of verkopen op de beurs in Frankfurt doe je alleen als je kennis hebt van aandelen en beleggen. Elders op dit platform kun je die informatie opdoen door het volgen van een gratis cursus, deelnemen aan het beursspel en lees je bovendien alles over de koersen en de brokers. Alleen met enige kennis van zaken is het halen van succes op de beurs mogelijk.