Aandelen Vice Media kopen

Aandelen Vice Media kopen

Welingelichte bronnen weten het zeker; aandelen Vice Media kopen is binnen afzienbare tijd mogelijk. De Vice Media Group wil bij de beursgang gebruik maken van een Spac, in dit geval 7GC&Co. Met de beursgang zou gemikt worden op een waardering van Vice Media Group van 3 miljard dollar.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.Gemiddeld rendement op de investering: 64% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Openbank: Geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-advisor
Laten beleggen
Met de Openbank Robo-Advisor kan je geautomatiseerd beleggen. Start al vanaf € 500. Bekijk online het rendement op je beleggingen. Je bepaalt zelf wanneer je het geld opneemt. Start nu met verantwoord beleggen samen met het beleggingscomité van Openbank >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Vice Media kopen, bedrijf heeft verplichtingen aan TPG

Aandelen Vice Media kopen zou vooral mogelijk worden omdat Vice simpelweg financiële verplichtingen heeft aan TPG, een private equity partij. Opvallend is dat TPG Vice Media vier jaar geleden tijdens een investeringsronde nog op een waarde van 5,7 miljard dollar schatte, pal na een kapitaalinjectie van liefst 450 miljoen dollar. Voor je nou plannen gaat maken om aandelen Vice Media te kopen, doe je er wel verstandig aan om eerst genoeg informatie in te winnen. Zonder kennis is beleggen namelijk nog best ingewikkeld.

Lees de informatie hier op deze website

Op deze website vind je alle belangrijke informatie die je helpen bij succesvol beleggen. Zo lees en leer je hier alles over de beurskoersen en de brokers. Je leert er hoe jij je als beginner kunt handhaven op de beursvloer en kunt de gratis online cursus beleggen volgen. Pas als je de basisbeginselen van beleggen onder de knie hebt, is het verantwoord aandelen Vice Media te kopen. Met de extra informatie is de kans op succes in elk geval groter.

Mediabedrijf heeft een politiek linkse signatuur

Vice Media is een Amerikaans Canadees mediabedrijf. Het brengt tijdschriften uit, heeft websites, maakt televisie en brengt films uit. Het beschikt over een eigen platenlabel en het bevat imprint. Vice is veruit het meest bekende tijdschrift van Vice Media. Sinds het jaar 2006 is er ook een Nederlandse uitgave van het tijdschrift en is er een Nederlandse website. Vice Media staat bekend om de politiek linkse signatuur. Het publiceert vaak over onderwerpen als bijvoorbeeld genderdiversiteit, identiteitspolitiek en drugsgebruik.

Avontuur startte met Voice of Montreal

Vice Media bestaat sinds 1994, toen Voice of Montreal- een zwart-wit blaadje- uitgebracht werd. Twee jaar na de eerste uitgave werd de zittende uitgever uitgekocht en werd de naam gewijzigd in Vice. De onderneming verhuisde in 1999 naar New York en in 2013 investeerder het grote 21st Century Fox rond de zeventig miljoen dollar in het mediabedrijf. In ruil kreeg het destijds vijf procent van de aandelen. In Nederland zijn door Vice Media gemaakte televisieprogramma’s te zien via MTV en HBO.

Vergroot de kans op een leuk rendement

Investeren in deze mediagroep kan best een interessante optie zijn. Aandelen Vice Media kopen doe je echter niet voor je eerst voldoende informatie hebt over beleggen en over aandelen. Zo vergroot je de kans op een leuk rendement namelijk aanzienlijk.