Aandelen VodafoneZiggo kopen

aandelen VodafoneZiggo kopen

Het moet binnen twee jaar mogelijk zijn om aandelen VodafoneZiggo te kopen.  Dat beweren bronnen binnen Liberty Global, de eigenaar van VodafoneZiggo. De telecommunicatiewereld is  toch al in beweging, een wereld die in ons land voor het grootste deel in handen is van KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo. Het Deutsche Telekom zou echter van de Nederlandse dochter af willen en de overnamegeruchten rond KPN doven nooit.

Aandelen VodafoneZiggo kopen is binnen twee jaar mogelijk

VodafoneZiggo is een onderdeel van Liberty Global. En bepaald geen slecht onderdeel, want  de Nederlandse tak levert Liberty Global heel veel geld op.  VodafoneZiggo blijft zich ontwikkelen en richt zich met name op de mobiele markt. Vanwege de goede financiële resultaten wil Liberty Global het Nederlandse deel naar de beurs brengen. Dat zal niet in 2021 al het geval zijn, maar moet binnen twee jaar een feit zijn. Uiterlijk 2022 is aandelen VodafoneZiggo kopen dus een mogelijkheid.

Beleggen zonder financieel risico te lopen

Voor aandelen  VodafoneZiggo kopen interessant kan worden, doe je er zeer verstandig aan eerst de informatie op deze website te checken. Beleggen is niet zo eenvoudig als je wellicht denkt. Op de website vind je informatie over brokers en aandelen, speel je het gratis beursspel en kun je eerst met fictief geld oefenen om zo de beginselen van beleggen zonder financieel risico  te lopen onder de knie krijgen.

Ontstaan uit fusie Liberty Media en UnitedGlobalCom

Aandelen VodafoneZiggo kopen is dus aandelen kopen van een onderneming die in handen is van Liberty Global. Dit telecommunicatiebedrijf heeft hoofdkantoren in Londen, Amsterdam en Denver. Het bedrijf ontstond in 2005 door een fusie van Liberty Media en UnitedGlobalCom. Liberty Global geldt ondertussen als de grootste leverancier van breedbandinternet buiten Amerika.  Liberty Global nam in 2014 Ziggo over voor 10 miljard euro. Vervolgens werd UPC Nederland geïntegreerd. Eind 2016 werd bekend dat de Nederlandse activiteiten van Vodafone en Liberty Global fuseerden. Als een onderdeel van deze deal ging de Nederlandse dochter van Liberty Global, Ziggo, gebruik maken van de  mobiele netwerken van Vodafone. Vodafone maakte een miljard over naar Liberty Global als onderdeel van de vorming van een joint venture, een joint venture met een waarde van 3,5 miljard.

Check eerst de informatie op de website

Binnen twee jaar moet aandelen VodafoneZiggo kopen dus mogelijk zijn.  Gezien de onrust in de wereld van de telecombedrijven kan het proces wel eens versneld worden. Vergeet niet om voor je aandelen VodafoneZiggo te kopen eerst de informatie op deze website goed door te lezen.  Daar heb je altijd baat bij.

Omschrijving  

Stryk, by BUX
Zelf beleggen
Met de app van Stryk (by BUX) kan je zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex. Probeer eerst gratis met een Demo account. Je kan al met € 50,- starten met echt geld.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?