Aandelen VodafoneZiggo kopen

aandelen VodafoneZiggo kopen

Het moet binnen twee jaar mogelijk zijn om aandelen VodafoneZiggo te kopen.  Dat beweren bronnen binnen Liberty Global, de eigenaar van VodafoneZiggo. De telecommunicatiewereld is  toch al in beweging, een wereld die in ons land voor het grootste deel in handen is van KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo. Het Deutsche Telekom zou echter van de Nederlandse dochter af willen en de overnamegeruchten rond KPN doven nooit.

Aandelen VodafoneZiggo kopen is binnen twee jaar mogelijk

VodafoneZiggo is een onderdeel van Liberty Global. En bepaald geen slecht onderdeel, want  de Nederlandse tak levert Liberty Global heel veel geld op.  VodafoneZiggo blijft zich ontwikkelen en richt zich met name op de mobiele markt. Vanwege de goede financiële resultaten wil Liberty Global het Nederlandse deel naar de beurs brengen. Dat zal niet in 2021 al het geval zijn, maar moet binnen twee jaar een feit zijn. Uiterlijk 2022 is aandelen VodafoneZiggo kopen dus een mogelijkheid.

Beleggen zonder financieel risico te lopen

Voor aandelen  VodafoneZiggo kopen interessant kan worden, doe je er zeer verstandig aan eerst de informatie op deze website te checken. Beleggen is niet zo eenvoudig als je wellicht denkt. Op de website vind je informatie over brokers en aandelen, speel je het gratis beursspel en kun je eerst met fictief geld oefenen om zo de beginselen van beleggen zonder financieel risico  te lopen onder de knie krijgen.

Ontstaan uit fusie Liberty Media en UnitedGlobalCom

Aandelen VodafoneZiggo kopen is dus aandelen kopen van een onderneming die in handen is van Liberty Global. Dit telecommunicatiebedrijf heeft hoofdkantoren in Londen, Amsterdam en Denver. Het bedrijf ontstond in 2005 door een fusie van Liberty Media en UnitedGlobalCom. Liberty Global geldt ondertussen als de grootste leverancier van breedbandinternet buiten Amerika.  Liberty Global nam in 2014 Ziggo over voor 10 miljard euro. Vervolgens werd UPC Nederland geïntegreerd. Eind 2016 werd bekend dat de Nederlandse activiteiten van Vodafone en Liberty Global fuseerden. Als een onderdeel van deze deal ging de Nederlandse dochter van Liberty Global, Ziggo, gebruik maken van de  mobiele netwerken van Vodafone. Vodafone maakte een miljard over naar Liberty Global als onderdeel van de vorming van een joint venture, een joint venture met een waarde van 3,5 miljard.

Check eerst de informatie op de website

Binnen twee jaar moet aandelen VodafoneZiggo kopen dus mogelijk zijn.  Gezien de onrust in de wereld van de telecombedrijven kan het proces wel eens versneld worden. Vergeet niet om voor je aandelen VodafoneZiggo te kopen eerst de informatie op deze website goed door te lezen.  Daar heb je altijd baat bij.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.