Aandelen Wehkamp kopen

Als de voortekenen niet bedriegen, dan wordt aandelen Wehkamp kopen in 2022 mogelijk, Drijvende kracht achter de beursgang is grootaandeelhouder Apax Partners. Deze partij wilde Wehkamp in eerst instantie verkopen, in die missie slaagde Apax echter niet. Daarom richt het nu de blik op een beursgang.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beursgang Wehkamp moet in 2022 gestalte krijgen

De beursgang moet in 2022 gestalte krijgen. Hoewel alle stoplichten nu al op groen staan, moet eind december de definitieve bevestiging komen. Apax Partners trachtte dus om Wehkamp van de hand te doen. Gek genoeg was er amper interesse voor Wehkamp. Bijzonder, want zeker de afgelopen twee jaren kan Wehkamp utstekende cijfers overleggen. Apax wijdt het uitblijven van een verkoop aan een stukje onduidelijkheid. Zijn de goede cijfers bijvoorbeeld alleen te wijten aan de uitbraak van corona? Nu er geen koper kwam, zijn de blikken van de grootaandeelhouder nu dus gericht op de gang naar de beurs.

Aandelen Wehkamp kopen kan best eens zeer aantrekkelijk zijn

Als aandelen Wehkamp je aanspreekt, is het verstandig je eerst eens goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Met parate kennis is de kans door aandelen Wehkamp te kopen op een leuk rendement simpelweg groter. Je leest op deze website alles over beleggen en aandelen, over beurskoersen en brokers. Bovendien kun je de gratis online cursus beleggen volgen. Zeer verstandig om dit te doen, want hoe meer kennis je hebt, hoe groter de kans op een leuk rendement op jouw ingelegde geld.

Online warenhuis verstuurt 11 miljoen pakketten per jaar

Wehkamp is zoals bekend een online warenhuis. Het verstuurt rond de 11 miljoen pakketten per jaar en heeft 300.000 producten in het assortiment opgenomen. Wehkamp biedt producten van 2500 verschillende merken en de meest verkochte producten zijn die ut de categorieën mode, wonen, beauty en baby en kind. Wehkamp werd in 1952 opgericht als Wehkamp Fabriekskantoor Oprichter was Herman Wehkamp uit Slagharen. In 2015 werd Wehkamp voor het grootste deel verkocht aan de Britse investeringsmaatschappij Apax Partners. Naar verluid zou daar een bedrag van 450 miljoen euro voor neergelegd zijn. Wehkamp is nog steeds gevestigd in Zwolle, waar het twee grote distributiecentra heeft. Het tweede centrum, geopend in 2019, heeft een oppervlakte van liefst 110.000 vierkante meter.

Aandelen Wehkamp kopen kan best interessant zijn. Check dan wel eerst de informatie die je hier op deze website kunt vinden. Het vergroot de kas opeen leuk rendement.