Aandelen WeWork kopen

Aandelen WeWork kopenHet moet straks dan eindelijk mogelijk zijn om aandelen WeWork te kopen. Nadat eerder in 2019 een beursgang in de kiem en door schandalen gesmoord werd, lijkt de tijd nu wel rijp om de gang naar de beurs te maken. Wanneer de beursgang exact plaats zal vinden, is nog niet bekend. Het is echter de bedoeling dat de beursgang nog in 2021 plaats zal vinden.

WeWork biedt flexibele en gedeelde werkplekken

WeWork is een commercieel vastgoedbedrijf. Het biedt flexibele en gedeelde werkplekken aan technologie-startups en diensten voor andere bedrijven. WeWork ontwerpt en bouwt zowel fysieke en virtuele gedeelde ruimtes en kantoordiensten voor ondernemers en bedrijven. WeWork werd opgericht in 2010. De onderneming houdt domicilie in New York City.

Aandelen WeWork kopen straks dan eindelijk mogelijk

Aandelen WeWork kopen had in essentie al langer mogelijk moeten zijn. Oprichter Adam Neumann kwam in 2018 in opspraak. WeWork joeg toen ook een beursgang na. Investeerders stuitten echter op een bestuurlijke chaos en Neumann kwam zelf in opspraak omdat hij zijn familie zomaar belangrijke posities binnen het bedrijf gaf. Ook bleek Neumann met een eigen bedrijf vastgoed kocht om dat daarna weer aan WeWork te slijten. In plaats van een beursgang en aandelen WeWork kopen, stond de onderneming aan de rand van het faillissement. Met Neumann en enkele andere medewerkers is een schikking getroffen ondertussen. Daardoor staan nu wel alle lichten wel op groen voor een beursgang.

Check eerst de informatie op deze website

Aandelen WeWork kopen doe je niet voor je zoveel mogelijk informatie hebt ingewonnen, iets dat prima via deze website kan. Je vindt hier namelijk alle mogelijke informatie over beleggen, aandelenkoersen, brokers en leert als beginnend belegger en met fictief geld hoe beleggen precies werkt. Op die manier neem je financieel geen enkel risico.

Banden met Neumann definitief verbroken

In 2019 al kreeg Neumann al een bedrag van 1,7 miljard uitgekeerd door stakeholder SoftBank. In ruil moest Neumann aftreden uit de Raad van Bestuur en moest hij zoveel mogelijk banden met het bedrijf verbreken. Neumann bleef nog wel aan als adviseur, voor een niet gering salaris van 46 miljoen dollar per jaar. Nu echter, is opnieuw door toedoen van SoftBank, definitief afscheid genomen van Neumann. Neumann richtte WeWork overigens op. De Israëliër vond destijds zijn eerste locatie overigens in het Soho district in New York City.