Aandelen Xpeng kopen

Nadat het al actief was op de beurs in Amerika gaat Xpeng nu ook naar de beurs in Hongkong. Xpeng is een producent van elektrische auto’s en wordt gezien als wellicht de grootste concurrent van Tesla. De Chinese producent heeft daarbij een groot voordeel: de auto’s worden tegen aanzienlijk lagere prijzen aangeboden als de geavanceerde vierwielers van Tesla. Aandelen Xpeng kopen kan wel eens een zeer interessante optie zijn. Nu al en zeker in de toekomst.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Xpeng kopen kan voor iedereen interessant zijn

Aandelen Xpeng kopen moet voor weer wat vers geld zorgen, nu de concurrentiestrijd van producenten van elektrische auto’s in alle hevigheid lijkt los te barsten. Zeker in China schieten de producenten ineens als paddenstoelen uit de grond en is de concurrentie groot. Voor de beursgang naar Hongkong doet Xpeng 5 procent van de aandelen van de hand in de vorm van 85 miljoen deelbewijzen. Aandelen Xpeng worden via een American Depositary Recept (ADR) ook verhandeld op de New York Stock Exchange. Daarbij staat één ADR van Xpeng voor twee aandelen van de onderneming zoals die verhandeld worden in Hongkong. Zo kun je dus op verschillende manieren aandelen Xpeng kopen.

Zorg voor voldoende kennis van zaken

Voor aandelen Xpeng nou aan de orde is, slurp je de informatie die je op deze website vindt op. Want hoe meer kennis van zaken je hebt, hoe groter de kans is dat je straks rendement gaat maken op je investering. Je leest op deze website alles over aandelen en beleggen, brokers en uiteraard beurskoersen. Doe er je voordeel mee.

Xpeng weet zich nu al te onderscheiden

Xpeng is een nog jonge onderneming die in 2014 het levenslicht zag. Aan de wieg van de autoproducent stond Henry Xia, daarbij geassisteerd door He Tao. In XMotors heeft het een dochteronderneming. Xpeng voelt de druk van de concurrentie in binnen en buitenland en heeft om die reden een zeer proactieve houding aangenomen. Zo lanceerde het in 2019 een eigen autoverhuurbedrijf voor Guangzhou. Ondertussen is duidelijk dat zeker grote partijen toekomst zien in deze producent. Onder de investeerder stuit je namelijk op grote namen als Alibaba, Qatar Investments en Mubadala. Aandelen Xpeng kopen betekent investeren in een zeer jong en ambitieus bedrijf, een onderneming die zich nu al weet te onderscheiden. En dat met nog slechts 3 modellen die op dit moment rijden.

Een leven lang gratis opladen

Ondertussen probeert Xpeng zich te onderscheiden. Het zet vooral in op autonoom rijden en biedt de klanten levenslang gratis opladen aan. Zelf heeft Xpeng thans de beschikking over duizend laadstations. Daarnaast kunnen ze ook bij 200.000 andere stations terecht. Aandelen Xpeng kopen kan echt zeer interessant zijn. De verwachtingen zijn in elk geval torenhoog. Vergeet niet voor je aandelen wilt gaan kopen de informatie op deze website tot je te nemen. Het helpt je echt bij het maken van rendement.