Alkami wil 127 miljoen euro ophalen

Aandelen Alkami kopen

Alkami wil 127 miljoen euro ophalen middels een beursgang. Ondertussen is bekend dat de aandelen onder de aanduiding ALKT op de Nasdaq verhandeld moeten worden. Over de exacte data is verder nog niets bekend. De onderneming lijkt echter haast te willen maken met de gang naar de beurs.

Alkami wil 127 miljoen euro ophalen en groeien naar 2 miljard dollar

Alkami wil de aandelen voor een prijs van tussen de 19 en 21 euro verhandelen. In totaal moet het bedrijf na de beursgang een waarde krijgen van rond de 2 miljard dollar. Alkami biedt cloud gebaseerde digitale bankoplossingen voor met name banken. Van deze oplossingen wordt ondertussen wereldwijd gebruik gemaakt. De oplossingen die geboden worden maken digitaal bankieren prima mogelijk. Zeker kleinere banken zijn zelf niet in staat dergelijke systemen te bouwen en doen in dat kader vaker en vaker een beroep op de diensten van Alkami.

Al twee jaar een winst van 50 procent

Alkami is gevestigd in Dallas en bestaat al vanaf 2009. Oprichters van de onderneming waren Gary Nelson, Sean McElroy en Stephen Bohanon. Het gaat uitstekend met de onderneming. Zo werd de afgelopen twee jaar steeds een groei van 50 procent gemaakt. Met de beursgang en het ophalen van 127 miljoen euro moet de eerste kers op de taart aangebracht worden. Alkami is een groeionderneming. De verwachting is dat ook dat de aandelen vrij snel verhandeld zullen gaan worden.

Wil je ook in aandelen? Check dan hier alvast de belangrijke brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie