Beleggen in aandelen

Beleggen in aandelen: het is mogelijk voor iedereen

Beleggen in aandelen is een interessante manier om te zorgen voor het opbouwen van een mooi kapitaal. Heb je bepaalde doelen in gedachten voor de toekomst? Wellicht wil je in de komende jaren een grote aanpassing doen in je huidige woning, of zelfs een andere woning aankopen. Ook een grote reis en het financieren van bijvoorbeeld de studie van een kind zijn veel gehoorde redenen waarom mensen kiezen voor het beleggen in aandelen. Dit beleggen doe je vanuit een beleggingsrekening bij een broker.

Meestal open je een dergelijke rekening online, waarna je start met het inleggen van geld (bijvoorbeeld een klein maandelijks bedrag). Hierna kun je actief zelf beleggen in aandelen, maar je kunt als particulier tevens kiezen voor een online broker die het geld voor jou gaat investeren in aandelen. Het doel is het behalen van een mooi rendement.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom zou je zelf starten met het beleggen in aandelen?

Sparen op de lange termijn met het beleggen in aandelen, of je geld op de bank zetten en hopen op een goede rente. Het is een keuze die tegenwoordig steeds meer doorslaat naar het kiezen voor het beleggen. Je kunt beleggen op de lange termijn, waarbij je jouw geld als het ware vast zet voor een aantal jaren. Indien je kiest voor het beleggen in beheer bij een broker, dan gaan de experts voor jou aan de slag met jouw geld.

Hierbij kun je kiezen voor het beleggen met een laag, gemiddeld of een hoog risico. Hoe hoger het risico is dat men neemt (bijvoorbeeld door te speculeren), des te hoger kan het uiteindelijke rendement zijn. Neem je weinig risico? Dan kun je op de langere termijn toch een mooi rendement behalen. Overigens is hier nooit een vaste garantie voor. De markt is tot op zekere hoogte niet volledig voorspelbaar.

Hoe kun je starten met het beleggen in aandelen?

De diensten van een broker zijn uiteraard niet gratis. Wel kun je aanzienlijk besparen op bijvoorbeeld transactiekosten voor het beleggen in aandelen door de brokers op de markt goed te vergelijken. Sommige brokers bieden je bij inschrijving een bepaald bedrag aan gratis transactietegoed. Anderen bieden weer gratis webinars of een gratis oefen-account, waarmee je zelf in je eigen tijd kunt leren beleggen. Wil je niet zelf actief beleggen in aandelen, maar wel kunnen profiteren van een rendement? Dan kies je voor het beleggen in aandelen in beheer. Zo heb je geen kennis of tijd nodig voor het beleggen in aandelen. Op AllesOverAandelen.com vergelijk je brokers op basis van onafhankelijke informatie.