Beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

Tegenwoordig kun je bij veel verschillende aanbieders en brokers starten met het beleggen voor beginners. Zo kun je voor de toekomst een mooi bedrag bij elkaar sparen en hopelijk een mooi rendement behalen met het doen van beleggingen. Heb je zelf enige kennis van beleggen en lijkt het je leuk om tegen lage kosten via een online broker te starten met het beleggen van jouw spaargeld? Of heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in het beleggen, maar wil je jouw geld wel laten groeien? Dan is het overwegen van het beleggen voor beginners zeker de moeite waard.

Open een rekening of vraag een informatiepakket aan:

Omschrijving

Stryk, by BUX
Zelf beleggen
Met de app van Stryk (by BUX) kan je zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex. Probeer eerst gratis met een Demo account. Je kan al met € 50,- starten met echt geld.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beleggen voor beginners, hoe doe je dat?

Er zijn verschillende brokers die het online beleggen voor beginners aanbieden. Zo kun je een (gratis) beleggingsrekening openen bij een online broker, bijvoorbeeld bij Binck. Op deze rekening leg je geld in. Vanuit de beleggingsrekening kun je zelf aandelen kopen. Maar je kunt ook kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker voor jou aan het werk met jouw geld en het doen van beleggingen. Vaak wordt er ook gehandeld middels een geautomatiseerd systeem.

Aan het kopen en verhandelen van aandelen zijn kosten verbonden. Jij bepaalt bij het beleggen voor beginners welke koers (handelswijze) men mag hanteren bij het beleggen met jouw geld. Jij bepaalt dus het risico dat men mag nemen met jouw geld.

Het risico bepalen bij het beleggen voor beginners

Wanneer je voor het beleggen voor beginners op zoek gaat naar een voordelige broker met lage tarieven, dan heeft het zeker zin om op AllesOverAandelen.com een vergelijking te maken tussen de aanbieders van het beleggen. Hier vind je online brokers die je op basis van onafhankelijke informatie vergelijkt. Ook kun je direct een aanmelding doen voor een gratis oefenaccount, waarbij je met nepgeld mag oefenen met het beleggen voor beginners. Wil je het geld dat je inlegt voor je laten beleggen? Dan kies je voor het beleggen in beheer.

Met een klein bedrag beleggen voor beginners

Je hoeft niet te beschikken over een enorm bedrag aan kapitaal voor het beleggen voor beginners. Je kunt via veel brokers al starten met het beleggen in beheer of zelfstandig beleggen met een inleg van een klein maandelijks bedrag op jouw beleggingsrekening. Zo kun je met een klein maandelijks vast bedrag al werken aan het opbouwen van een bedrag aan geld voor de toekomst en rendement opbouwen.

5/5 - (11 stemmen)