Beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

Tegenwoordig kun je bij veel verschillende aanbieders en brokers starten met het beleggen voor beginners. Zo kun je voor de toekomst een mooi bedrag bij elkaar sparen en hopelijk een mooi rendement behalen met het doen van beleggingen. Heb je zelf enige kennis van beleggen en lijkt het je leuk om tegen lage kosten via een online broker te starten met het beleggen van jouw spaargeld? Of heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in het beleggen, maar wil je jouw geld wel laten groeien? Dan is het overwegen van het beleggen voor beginners zeker de moeite waard.

Open een rekening of vraag een informatiepakket aan:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Beleggen voor beginners, hoe doe je dat?

Er zijn verschillende brokers die het online beleggen voor beginners aanbieden. Zo kun je een (gratis) beleggingsrekening openen bij een online broker, bijvoorbeeld bij Binck. Op deze rekening leg je geld in. Vanuit de beleggingsrekening kun je zelf aandelen kopen. Maar je kunt ook kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker voor jou aan het werk met jouw geld en het doen van beleggingen. Vaak wordt er ook gehandeld middels een geautomatiseerd systeem.

Aan het kopen en verhandelen van aandelen zijn kosten verbonden. Jij bepaalt bij het beleggen voor beginners welke koers (handelswijze) men mag hanteren bij het beleggen met jouw geld. Jij bepaalt dus het risico dat men mag nemen met jouw geld.

Het risico bepalen bij het beleggen voor beginners

Wanneer je voor het beleggen voor beginners op zoek gaat naar een voordelige broker met lage tarieven, dan heeft het zeker zin om op AllesOverAandelen.com een vergelijking te maken tussen de aanbieders van het beleggen. Hier vind je online brokers die je op basis van onafhankelijke informatie vergelijkt. Ook kun je direct een aanmelding doen voor een gratis oefenaccount, waarbij je met nepgeld mag oefenen met het beleggen voor beginners. Wil je het geld dat je inlegt voor je laten beleggen? Dan kies je voor het beleggen in beheer.

Met een klein bedrag beleggen voor beginners

Je hoeft niet te beschikken over een enorm bedrag aan kapitaal voor het beleggen voor beginners. Je kunt via veel brokers al starten met het beleggen in beheer of zelfstandig beleggen met een inleg van een klein maandelijks bedrag op jouw beleggingsrekening. Zo kun je met een klein maandelijks vast bedrag al werken aan het opbouwen van een bedrag aan geld voor de toekomst en rendement opbouwen.

Beleggen voor beginners
5 (100%) 11 votes