Beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

Tegenwoordig kun je bij veel verschillende aanbieders en brokers starten met het beleggen voor beginners. Zo kun je voor de toekomst een mooi bedrag bij elkaar sparen en hopelijk een mooi rendement behalen met het doen van beleggingen. Heb je zelf enige kennis van beleggen en lijkt het je leuk om tegen lage kosten via een online broker te starten met het beleggen van jouw spaargeld? Of heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in het beleggen, maar wil je jouw geld wel laten groeien? Dan is het overwegen van het beleggen voor beginners zeker de moeite waard.

Open een rekening of vraag een informatiepakket aan:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beleggen voor beginners, hoe doe je dat?

Er zijn verschillende brokers die het online beleggen voor beginners aanbieden. Zo kun je een (gratis) beleggingsrekening openen bij een online broker, bijvoorbeeld bij Binck. Op deze rekening leg je geld in. Vanuit de beleggingsrekening kun je zelf aandelen kopen. Maar je kunt ook kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker voor jou aan het werk met jouw geld en het doen van beleggingen. Vaak wordt er ook gehandeld middels een geautomatiseerd systeem.

Aan het kopen en verhandelen van aandelen zijn kosten verbonden. Jij bepaalt bij het beleggen voor beginners welke koers (handelswijze) men mag hanteren bij het beleggen met jouw geld. Jij bepaalt dus het risico dat men mag nemen met jouw geld.

Het risico bepalen bij het beleggen voor beginners

Wanneer je voor het beleggen voor beginners op zoek gaat naar een voordelige broker met lage tarieven, dan heeft het zeker zin om op AllesOverAandelen.com een vergelijking te maken tussen de aanbieders van het beleggen. Hier vind je online brokers die je op basis van onafhankelijke informatie vergelijkt. Ook kun je direct een aanmelding doen voor een gratis oefenaccount, waarbij je met nepgeld mag oefenen met het beleggen voor beginners. Wil je het geld dat je inlegt voor je laten beleggen? Dan kies je voor het beleggen in beheer.

Met een klein bedrag beleggen voor beginners

Je hoeft niet te beschikken over een enorm bedrag aan kapitaal voor het beleggen voor beginners. Je kunt via veel brokers al starten met het beleggen in beheer of zelfstandig beleggen met een inleg van een klein maandelijks bedrag op jouw beleggingsrekening. Zo kun je met een klein maandelijks vast bedrag al werken aan het opbouwen van een bedrag aan geld voor de toekomst en rendement opbouwen.