Beursgang van UiPath bijzonder succesvol

Aandelen UiPath kopen

De beursgang van UiPath, afgelopen woensdag, kan als zeer succesvol beschouwd worden. Het bedrijf sleepte met de beursgang naar de NYSE liefst 1,4 miljoen dollar binnen. De aandelen werden verkocht voor 56 dollar per stuk waar gerekend was op een bedrag tussen de 52 en 54 dollar.

Beursgang van UiPath: aandeel maakt 13 dollar winst op eerste beursdag

In totaal werden 23,9 miljoen Class A aandelen uitgegeven. Daarvan kwamen 9,4 miljoen van UiPath zelf en was de rest afkomstig van bestaande investeerders. Aan het einde van de eerste beursdag waren de aandelen 69,22 dollar waard, een winst dus van 13 dollar per aandeel.

Veel belangstelling voor UiPath en RPA

Het lag in de lijn der verwachting dat er veel belangstelling zou zijn voor aandelen van het in New York City gevestigde Roemeense onderneming,. Dat heeft alles te maken met de groeiende belangstelling die er is voor Robotic Process Automation (RPA). Dit is in feite niets anders dan het vervangen van mensen door robots, specifiek als het aankomt aan repetitieve werkzaamheden. Tijdens deze saaie en steeds dezelfde werkzaamheden gaan mensen fouten maken. Een robot doet dat niet. Bovendien is een robot in tegenstelling tot de mens in staat 24/7 werk te leveren.

Van DeskOver naar UiPath

UiPath zag het levenslicht in het Roemeense Boekarest. Aanvankelijk heette het bedrijf DeskOver. Pas in 2015 kreeg het de naam UiPath. In 2013 overigens, leverde het een eerste RPA productlijn.
Wil je ook aandelen UiPath kopen? Dan doe je dat via brokers. Die kun je hier vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie