Goedkoopste broker

Beleggen? Kies dan de goedkoopste broker!

Om te beleggen is het nodig om gebruik te maken van een bank of een broker. Maar er zijn een hoop brokers om uit te kiezen. Wat is nu de goedkoopste broker?

Ontdek de goedkoopste broker

De verschillen in tarieven tussen brokers zijn groot. Het is dan ook aan te raden om na te gaan bij elke broker wat de exacte tarieven zijn. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben we een overzicht samengesteld. Door informatie aan te vragen (of gratis een account aan te maken bij een broker) kunt u inzien wat voor u de goedkoopste broker is.

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan bij brokers:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker
Centraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


FitVermogen.nl
Volgens Vereniging van Effectenbezitters VEB het goedkoopste online beleggingsproduct: FitVermogen.nl maakt het opbouwen van vermogen door beleggen in fondsen makkelijk. Open nu gratis een rekening
Geen servicekosten en geen transactiekosten!

Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenBespaar kosten door de goedkoopste broker te kiezen

Uit onderzoek blijkt dat er gemiddeld 655 euro op jaarbasis bespaard kan worden door beleggers met het kiezen van een goedkopere broker. Het is dan ook aan te raden om de tarieven van brokers te vergelijken.

Transactiekosten bij brokers

Met name de transactiekosten zijn de grootste kostenposten bij brokers. Het is dan ook goed om na te gaan wat de transactiekosten zijn en deze te vergelijken met brokers. Het is dan ook goed om te weten dat een aantal brokers gebruik maken van staffelkortingen bij transacties. Als u meer transacties doet, des te hoger is de staffelkorting die u ontvangt.

Besparen

Of u nu wilt online beleggen in aandelen, obligaties, opties, futures, trackers of hefboomproducten, het is slim om de goedkoopste broker te vinden en flink te besparen.

Terug naar Broker

Goedkoopste broker
4.5 (90%) 16 votes