Saxo Bank

Saxo Bank

Saxo Bank, professionele broker met lage tarieven

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van beleggen dan bent u bij Saxo Bank op de juiste plek. Bij deze wereldwijde beleggingsbank vindt u professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Saxo Bank,beleggen en handelen in aandelen, obligaties en meer

Bij Saxo Bank kunt u beleggen in verschillende producten en handelen op een platform. U hebt de keuze uit meer dan 20.000 beleggingsproducten. Dit complete aanbod is onderverdeeld in acht productsoorten: valuta, valutaopties, CFDs, aandelen, obligaties, opties, Futures en ETFs / ETCs.


Overal en altijd beleggen met verschillende handelsplatformen

U kunt aan de slag met beleggen en handelen op vijf verschillende hoogwaardige handelsplatformen:

– desktop beleggen met SaxoTrader
– online beleggen met SaxoWebTrader
– de Saxo Trader app voor iPhone, iPad en android
– mobiel beleggen met de SaxoMobileTrader
– het platform SaxoMT4.

Dankzij de vele mogelijkheden van Saxo Bank kunt u altijd en overal beleggen op uw eigen manier. Op de website van Saxo Bank vindt u van elke productsoort en handelsplatform een uitvoerige beschrijving.

Beleggen via Saxo Bank

Het succes van Saxo Bank in online beleggen is te danken aan zijn verschillende kwaliteiten. Zo is er de professionele klantenservice die altijd voor u klaar staat. Ze zijn zowel via de telefoon als via de mail bereikbaar. Ook over de prijs valt bij Saxo Bank niet te twisten. Scherpe tarieven voor een betrouwbare en kwalitatieve plek om te handelen. De tarieven die Saxo Bank biedt zijn de tarieven die u krijgt, er is geen sprake van verborgen kosten.

Saxo Bank beleggen: probeer het gratis uit!

Wilt u starten met beleggen dan kunt u gratis een demo account aanvragen en het handelsplatform uitproberen. Dit is geheel kosteloos en zonder dat u zich ergens aan vastlegt. Meteen beginnen met beleggen? Open een rekening bij Saxo Bank en start vandaag nog!

Brokers vergelijken

Wilt u een overzicht en brokers zelf vergelijken?

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  


Top aandelen broker
Plus500CY Ltd is geautoriseerd en wordt geregeld door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentienr. 250/14).
Wereldwijd populair platform om te handelen in o.a.(Nederlandse) CFD aandelen maar ook bijv. Bitcoin. Met gratis demo-account. Ook mogelijk om te beleggen met kleine bedragen: probeer eerst gratis te beleggen met nepgeld


* Tip: maak goed gebruik van het gratis demo oefenaccount. Uw vermogen loopt risico.
Probeer het eerst gratis uit
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Profiteer van de zeer lage tarieven!
Open gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Bij Nationale Nederlanden besteedt je het beleggen uit aan experts. Doordat zij het geld beheren, hoef je er niet zelf dagelijks mee bezig te zijn.
Aantrekkelijk rendement mogelijk: start nu en ontvang € 50,-
Start nu en ontvang € 50,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Open een rekening en ontvang € 500,- gratis transactietegoed!Nu € 500,- gratis transactietegoed,
vraag het gratis informatiepakket aan
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekeningOntvang € 50,- welkomstbonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Volgens Vereniging van Effectenbezitters VEB het goedkoopste online beleggingsproduct: FitVermogen.nl maakt het opbouwen van vermogen door beleggen in fondsen makkelijk. Open nu gratis een rekeningGeen servicekosten en geen transactiekosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Saxo Bank
2.3 (46.67%) 3 votes
Alles over Aandelen