Saxo Bank

Saxo Bank

Saxo Bank, professionele broker met lage tarieven

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van beleggen dan bent u bij Saxo Bank op de juiste plek. Bij deze wereldwijde beleggingsbank vindt u professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Saxo Bank,beleggen en handelen in aandelen, obligaties en meer

Bij Saxo Bank kunt u beleggen in verschillende producten en handelen op een platform. U hebt de keuze uit meer dan 20.000 beleggingsproducten. Dit complete aanbod is onderverdeeld in acht productsoorten: valuta, valutaopties, CFDs, aandelen, obligaties, opties, Futures en ETFs / ETCs.


Overal en altijd beleggen met verschillende handelsplatformen

U kunt aan de slag met beleggen en handelen op vijf verschillende hoogwaardige handelsplatformen:

– desktop beleggen met SaxoTrader
– online beleggen met SaxoWebTrader
– de Saxo Trader app voor iPhone, iPad en android
– mobiel beleggen met de SaxoMobileTrader
– het platform SaxoMT4.

Dankzij de vele mogelijkheden van Saxo Bank kunt u altijd en overal beleggen op uw eigen manier. Op de website van Saxo Bank vindt u van elke productsoort en handelsplatform een uitvoerige beschrijving.

Beleggen via Saxo Bank

Het succes van Saxo Bank in online beleggen is te danken aan zijn verschillende kwaliteiten. Zo is er de professionele klantenservice die altijd voor u klaar staat. Ze zijn zowel via de telefoon als via de mail bereikbaar. Ook over de prijs valt bij Saxo Bank niet te twisten. Scherpe tarieven voor een betrouwbare en kwalitatieve plek om te handelen. De tarieven die Saxo Bank biedt zijn de tarieven die u krijgt, er is geen sprake van verborgen kosten.

Saxo Bank beleggen: probeer het gratis uit!

Wilt u starten met beleggen dan kunt u gratis een demo account aanvragen en het handelsplatform uitproberen. Dit is geheel kosteloos en zonder dat u zich ergens aan vastlegt. Meteen beginnen met beleggen? Open een rekening bij Saxo Bank en start vandaag nog!

Brokers vergelijken

Wilt u een overzicht en brokers zelf vergelijken?

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zwitserleven Beleggen
Laten beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
KNAB Beleggen rekening
Laten beleggen
Laat je geld beleggen door de experts van KNAB. Jij bepaalt je inleg, wat je beleggingsdoel is en hoe lang je wilt beleggen. KNAB doet de rest. Je kunt al beleggen bij Knab vanaf € 100 per maand.
Open een rekening
Open KNAB Plus en start met beleggen
Lees meer, klik hier!

of direct starten