Saxo Bank

Saxo Bank

Saxo Bank, professionele broker met lage tarieven

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van beleggen dan bent u bij Saxo Bank op de juiste plek. Bij deze wereldwijde beleggingsbank vindt u professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Saxo Bank,beleggen en handelen in aandelen, obligaties en meer

Bij Saxo Bank kunt u beleggen in verschillende producten en handelen op een platform. U hebt de keuze uit meer dan 20.000 beleggingsproducten. Dit complete aanbod is onderverdeeld in acht productsoorten: valuta, valutaopties, CFDs, aandelen, obligaties, opties, Futures en ETFs / ETCs.

saxo bank beleggen review ervaringen

Overal en altijd beleggen met verschillende handelsplatformen

U kunt aan de slag met beleggen en handelen op vijf verschillende hoogwaardige handelsplatformen:

– desktop beleggen met SaxoTrader
– online beleggen met SaxoWebTrader
– de Saxo Trader app voor iPhone, iPad en android
– mobiel beleggen met de SaxoMobileTrader
– het platform SaxoMT4.

Dankzij de vele mogelijkheden van Saxo Bank kunt u altijd en overal beleggen op uw eigen manier. Op de website van Saxo Bank vindt u van elke productsoort en handelsplatform een uitvoerige beschrijving.

Beleggen via Saxo Bank

Het succes van Saxo Bank in online beleggen is te danken aan zijn verschillende kwaliteiten. Zo is er de professionele klantenservice die altijd voor u klaar staat. Ze zijn zowel via de telefoon als via de mail bereikbaar. Ook over de prijs valt bij Saxo Bank niet te twisten. Scherpe tarieven voor een betrouwbare en kwalitatieve plek om te handelen. De tarieven die Saxo Bank biedt zijn de tarieven die u krijgt, er is geen sprake van verborgen kosten.

Saxo Bank beleggen: probeer het gratis uit!

Wilt u starten met beleggen dan kunt u gratis een demo account aanvragen en het handelsplatform uitproberen. Dit is geheel kosteloos en zonder dat u zich ergens aan vastlegt. Meteen beginnen met beleggen? Open een rekening bij Saxo Bank en start vandaag nog!

Brokers vergelijken

Wilt u een overzicht en brokers zelf vergelijken?

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

100% betrouwbaarheid gegarandeerd?

In deze tijd van onbetrouwbaarheid en soms terecht wantrouwen wat betreft banken, is Saxo Bank misschien wel dé uitkomst voor jou. Gespecialiseerd in beleggen, helpt Saxo Bank zijn klanten geld te verdienen aan weggezet spaargeld, terwijl zij staan voor kwaliteit en professionaliteit. De grootste belofte die deze Bank maakt, is betrouwbaarheid. Bij hen, zit u goed.

Een van de grootste beleggende partijen

Saxo Bank is een grote partij binnen de beleggingsindustrie. Eén van de grootste om precies te zijn. Van oorsprong is het een Deens bedrijf, dat sinds 2001 in het bezit is van een zogenaamde Europese bankenstatus. Dit houdt eigenlijk slechts in dat de broker, hoewel gevestigd in Denemarken, behoort tot het Europese garantiestelsel. Volgens het depositogarantiestelsel zijn beleggers en andere cliënten dus zeker van een vergoeding tot een limiet van €100.000, mocht Saxo Bank failliet gaan, of mocht zich een vergelijkbaar scenario voordoen. Maar mocht er echt iets mis zijn, dan is de klantenservice 24 uur per dag beschikbaar. Door middel van technologie concurreert deze partij tegen mede-beleggingspartijen, waardoor zij onder meer één miljoen transacties per dag verwerken. Hun vermogen kan geschat worden op zo’n vijftien miljard dollar; een aardig zakcentje dus.

Saxo ervaringen en review

Het verschil tussen kleinere en grotere brokers, zoals Saxo Bank, zit hem in de mogelijkheden die de partij aanbiedt. Saxo Bank maakt het namelijk mogelijk voor hun klanten om, naast te beleggen, ook analyses uit te voeren. Zo zijn er ook twee versies, namelijk de SaxoTraderGo en SaxoTraderPro. Zoals de naam insinueert, biedt de Pro-versie meerdere mogelijkheden, logischerwijs tegen een hogere prijs. Het online platform biedt zowel fundamentele als technische analyses aan. De bedrijfsprofielen kunnen dus door de klanten bekeken worden, net als resultatencijfers zoals winst- en verliesrekeningen, waarna zij zelf keuzes kunnen maken over hun beleggingsmogelijkheden en -opties. Op het gebied van technische analyse, kunnen bijvoorbeeld door het gebruik van meerdere schermen, meer dan één analyse op hetzelfde aandeel uitgevoerd worden.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Bij Saxo Bank vinden verschillende handelingen plaats. Zo kan er gehandeld worden in aandelen, valuta’s, futures, obligaties, CFD’s en opties. In zijn totaliteit stelt Saxo Bank 30 beurzen beschikbaar. Maar wat kost dit nu allemaal? Real-time waardes zijn niet gratis, maar hiervoor worden extra kosten gerekend. Dit geldt ook voor transacties, want hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Daarbij kun je geen lid worden van de bank wanneer je minder dan €10.000 in je account hebt staan. Zij focussen zich namelijk niet op kleine beleggingen. Saxo Bank laat klanten die vaker beleggen, namelijk 100 per maand, profiteren door de constante kosten dan te verlagen van €12 naar €9. Inactieven worden daarentegen gestraft. Het enige dat gratis is, is het uitbetalen van dividend.

Nog onzeker wat betreft jouw belegkwaliteiten? SaxoAcademy to the rescue

Waar het bij kleinere partijen niet mogelijk is om te leren beleggen, bestaat SaxoAcademy. Het is hierbij mogelijk in het Engels cursussen te volgen of bijvoorbeeld beleggingsadvies aan te vragen of visies van anderen (lees: professionals) in te zien. Naast deze cursussen, zijn er andere evenementen in te zien in de agenda die Saxo Bank aanbiedt. De komende twee dagen staan hierin beschreven en kunnen door klanten ingezien worden. Ben je benieuwd naar de opties die door SaxoTraderPro worden aangeboden? Probeer de demo!

Plaats een reactie