Leren beleggen

Leren beleggen: 100% gratis en vrijblijvend

Wil jij leren beleggen? De laatste jaren is de interesse in leren beleggen zodanig toegenomen dat we een grote groei zien in zowel de boekenmarkt als de cursusmarkt omtrent leren beleggen. Er zijn tientallen boeken te vinden, maar een cursus leren beleggen is over het algemeen efficiënter omdat je in minder tijd meer kan leren. Beleggen is een specialisatie op zich, maar iedereen kan leren beleggen. Wij bieden aan onze klant een gratis en online cursus leren beleggen aan, waarmee je al binnen 30 minuten de kneepjes van het vak te weten komt. Van vakjargon tot aan de specialisatie op zich: alles wordt uitgelegd.

praktijk-icon

Leren beleggen in de praktijk

Naast lezen over begrippen en de mogelijkheden om te beleggen kan je ook gratis en vrijblijvend oefenen. We bieden een demorekening aan waarmee je met € 100.000,- nepgeld aandelen kan kopen en verkopen. Gratis en vrijblijvend.

van € 250,- voor € 0,- (profiteer nu, dit is een tijdelijk aanbod)

voordelenLeer in korte tijd geld verdienen met beleggen

voordelen100% Gratis online cursus

voordelenMeer dan 250 gingen je voor (en zijn tevreden!)

Aandelen tips

“Deze cursus heeft de drempel verlaagd om te leren beleggen, bedankt! – Thijs, Amsterdam”

Leren beleggen met deze online cursus: waarom?

Om te beginnen met beleggen is er eerst een basiskennis nodig. Die basiskennis bieden wij aan met een online cursus leren beleggen. Er zijn verschillende redenen om te gaan beleggen, maar de voornaamste reden is uiteraard: geld verdienen. Je kunt je geld op je spaarrekening laten staan, maar de rente die je daar over krijgt is nihil in verhouding met wat je kunt verdienen wanneer je je geld belegt. Iedereen wil toch wel wat extra’s verdienen door te leren beleggen? Leren beleggen is heel eenvoudig en iedereen kan het.

Leren beleggen: de cursus

De cursus leren beleggen die wij aanbieden is speciaal gericht op het leren beleggen in CFD (Contract for Difference) aandelen. Dit zijn aandelen waarmee op een gemakkelijke manier kan worden ingespeeld op een stijging of daling van de desbetreffende waarde. Dit kan van alles zijn: een aandeel, valuta of een grondstof. Tijdens de cursus leren beleggen leer je uiteraard meer over CFD’s en het beleggen hiermee. Verder leer je alles over strategieën en het beleggen in de praktijk. Geld verdienen? Schrijf je dan nu gratis in voor de cursus leren beleggen.

Enthousiast geworden? Schrijf je nu gratis in voor de gratis online cursus beleggen. 250 tevreden cursisten van de cursus beleggen gingen je voor!Zie ook:
Cursus beleggen