DEGIRO gaat samenwerken met Tradegate

DEGIRO werkt samen met Tradegate

DEGIRO gaat samenwerken met Tradegate en breidt daardoor de handelstijden uit. Door Tradegate Exchange toe te voegen kun je als belegger tussen 08.00 uur en 22.00 uur beleggen. Deze uitbreiding geeft je de kans om ook buiten reguliere kantoortijden te beleggen op de kapitaalmarkten.

DEGIRO gaat samenwerken met Tradegate, handelstijden verder uitgebreid

Met ruim 10.000 effecten wereldwijd biedt Tradegate een zeer breed scala aan producten. Daaronder vind je ook Nederlandse aandelen, net als Amerikaanse en andere Europese aandelen. Voor transacties op Tradegate rekent DEGIRO een tarief van 3,90 euro per transactie.

DEGIRO bied je volledige keuzevrijheid

Gebruikmaken van Tradegate is eenvoudig. Het plaatsen van orders op Tradegate Exchange is in elk geval net zo eenvoudig als op elke andere willekeurige beurs. Je kiest gewoon het product dat je wilt en waar de aanduiding TDG achter staat. Met de samenwerking wil DEGIRO ten overvloede laten zien dat het simpelweg de beste producten, prijzen en transparantie wil bieden, net als complete vrijheid van kiezen.

In handen van de Deutsche Borse

Door de samenwerking van DEGIRO met Tradegate heb je een extra beurs om uit te kiezen. Het orderproces blijft ongewijzigd. Het is wel zaak rekening te houden met het feit dat als je een product op Tradegate koopt en dat vervolgens weer wilt verkopen, dit alleen via Tradegate kan. Tradegate is een volledig gereguleerde beurs en is voor 60 procent in handen van de Deutsche Borse. Alle overeenkomsten, processen, structuren voldoen aan de geldende Nederlandse en Europese wetgeving.

2.8/5 - (6 stemmen)

Plaats een reactie