Eurowag gaat naar de beurs

Eurowag gaat naar de beurs. De beursgang moet in het vierde kwartaal van dit jaar  gestalte krijgen. Door de beursgang moet de onderneming een waarde krijgen van 2 miljard dollar. Het bedrijf is nog steeds voor twee-derde deel in handen van Martin Vohanka, ook oprichter van de onderneming.

Eurowag gaat naar de beurs; bedrijf is actief in vijftien Europese landen

Eurowag is een Tsjechisch bedrijf met het hoofdkantoor in Praag. Het levert financiële betalings en andere diensten aan met name vervoerders. Vohanka richtte het bedrijf in 1995 op. Ondertussen werken rond de duizend mensen bij Eurowag, dat actief is in vijftien Europese landen. De onderneming startte ooit in Most en verhuisde later naar de Tsjechische hoofdstad Praag. Aanvankelijk was het een distributeur van raffinaderij producten aan met name de agrarische en industriële sector en aan tankstations.

Activiteiten breidden zich zeer snel uit

De activiteiten breidden zich al snel uit. Er was een Eurowag tankkaart en WAG Payment Solutions werd opgericht. Het bedrijf ging zich bezighouden met het incasseren van tol en in 2015 werd een derde van het bedrijf verkocht aan TA Associates, een toonaangevend wereldwijd actief private equity fonds. Eurowag nam later ook Czech Logistics over, net als Princip Telematica en het Slowaakse bedrijf Sygic. Ook wordt samengewerkt met Last Mile Solutions, een onderneming dat elektromobiliteitsdiensten levert.

Wil je in aandelen? Dan doe je zaken met brokers. Je  kunt ze hier met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie