Freedom 24 van Freedom Finance

Freedom 24 door Freedom Finance

Er is weer een nieuwe broker aan het firmament. Je kunt nu ook handelen in aandelen en andere producten met broker Freedom 24 door Freedom Finance. Freedom Finance is van 2008 en de onderneming is ondertussen actief in zeven landen. Freedom Finance beheert anderhalf miljard dollar aan activa voor klanten. Freedom 24 door Freedom Finance is best een bijzondere broker, waarmee je op plezierige wijze zaken kunt doen.

Lees meer over Freedom 24 >

of start direct met beleggen

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Freedom 24 van Freedom Finance biedt best de nodige voordelen

Freedom Finance is een project van Freedom Finance Europe dat weer een dochter is van Freedom Holdings Corp. Je kunt gerust spreken van een grote jongen, want het biedt werk aan meer dan 1100 werknemers. Freedom 24 van Freedom Finance biedt een gebruiksvriendelijk platform, speciaal ook om deel te nemen aan IPO’s, dit is de beursintroductie van een onderneming. Ook kun je aandelen kopen en verkopen. Met Freedom 24 door Freedom Finance heb je toegang tot verschillende beurzen over heel de wereld. Je kunt wat dat betreft kiezen voor iets dat echt bij je past, ongeacht de handelsstijl die je hebt.

Beleg op de NYSE en met aandelen uit de S&P 500

Groot voordeel van Freedom 24 is de nieuwe gebruikers kunnen profiteren van een Promo-plan, dat betekent dat ze dertig dagen lang gratis kunnen handelen. Met Freedom 24 kun je beleggen op de NYSE, de Nasdaq, HKEX, LSE, Deutsche Borse, Kase en MOEX en bovendien heb je toegang tot 40.000 financiële instrumenten, kun je aan de slag met aandelen van de S&P 500 en ook met de bekende en toonaangevende bedrijven. Je moet dan denken aan Apple, Google, Microsoft, Coca Cola en ook Facebook. Verder biedt Freedom 24 door Freedom Finance opties, futures en bedrijfs- en staatsobligaties en verschillende investeringsfondsen.

Direct investeren tegen de initiële koers

Je kunt voor de initiële koers deelnemen in IPO’s als je kiest voor deze broker. Het is tamelijk uniek dat de particuliere belegger direct kan investeren in IPO’s. Dat was lang alleen mogelijk door institutionele beleggers. Niet echter bij Freedom 24. Ook al bijzonder is het handelsplatform, Tradernet. Dit is een state-of-the-art handelsplatform. Klanten kunnen gebruik maken van een browser gebaseerde desktopapplicatie, terwijl er in bepaalde landen ook een ondersteunende mobiele app beschikbaar is.

Niet betalen met iDeal

Kijken we naar de kosten, dan zie je dat je kunt kiezen uit Smart, Fix, Super en All Inclusive. Kies je voor Smart, dan is een maandelijkse fee niet aan de orde. De kosten voor handelen liggen bij Freedom 24 toch al laag. Neem aandelen en ETF’s. Kies je voor Smart, dan betaal je twee euro per order en 0,02 euro per aandeel. Ook het overboeken van geld naar je eigen account doe je op verschillende manieren, ook met je credit- of debitcard. Het is nog niet mogelijk om met iDeal te betalen.

Zorg voor voldoende parate kennis

Voor je nou denkt aan handelen met deze broker, is het goed om eerst zoveel mogelijk informatie in te winnen over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Je vindt hier op deze website alle informatie over brokers en beurskoersen, zoals je er ook leert beleggen met fictief geld, zodat je niet meteen financiële risico’s loopt.

Lees meer over Freedom 24 >

of start direct met beleggen

Wat is onderscheidend aan Freedom 24 van Freedom Finance?

Wat opvalt aan deze nieuwe broker zijn de lage kosten, het gebruiksvriendelijke platform en het feit dat je als particulier direct in IPO’s kunt investeren.

Zijn er ook minder sterke punten te vinden bij Freedom 24?

Dan moet je goed zoeken. Een minder sterk punt is dat als je geld op je account wilt zetten om aandelen te kopen, dit nog niet via iDeal mogelijk is.

Wat heeft allesoveraandelen.com je te bieden?

Op deze website doe je alle mogelijke kennis op over aandelen en beleggen. Ook kun je de verschillende brokers met elkaar vergelijken.