Geld laten beleggen

Geld laten beleggen of zelf beleggen?

Als je interesse hebt in het vergroten van je kapitaal (en wie heeft dat niet?) zijn er verschillende manieren om jouw extra geld winstgevend te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor sparen. Het is geen geheim dat de spaarrentes tegenwoordig laag zijn. Hierdoor heeft het sparen van geld niet meer veel aantrekkingskracht op de huidige consument. Geld laten beleggen is een manier van rendement vergaren die steeds meer in trek komt omdat het weinig kennis en tijd vereist in vergelijking met het “zelf beleggen”.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  


Top aandelen broker
Plus500CY Ltd is geautoriseerd en wordt geregeld door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentienr. 250/14).
Wereldwijd populair platform om te handelen in o.a.(Nederlandse) CFD aandelen maar ook bijv. Bitcoin. Met gratis demo-account. Ook mogelijk om te beleggen met kleine bedragen: probeer eerst gratis te beleggen met nepgeld


* Tip: maak goed gebruik van het gratis demo oefenaccount. Uw vermogen loopt risico.
Probeer het eerst gratis uit
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Profiteer van de zeer lage tarieven!
Open gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Bij Nationale Nederlanden besteedt je het beleggen uit aan experts. Doordat zij het geld beheren, hoef je er niet zelf dagelijks mee bezig te zijn.
Aantrekkelijk rendement mogelijk: start nu en ontvang € 50,-
Start nu en ontvang € 50,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Open een rekening en ontvang € 500,- gratis transactietegoed!Nu € 500,- gratis transactietegoed,
vraag het gratis informatiepakket aan
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekeningOntvang € 50,- welkomstbonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Volgens Vereniging van Effectenbezitters VEB het goedkoopste online beleggingsproduct: FitVermogen.nl maakt het opbouwen van vermogen door beleggen in fondsen makkelijk. Open nu gratis een rekeningGeen servicekosten en geen transactiekosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De risico’s van geld laten beleggen

Geld laten beleggen is een manier om jouw geld te laten groeien. Uiteraard kleven er risico’s aan het laten beleggen van jouw geld. Zo is er bij zowel het zelf beleggen als bij het door een ander laten beleggen van je geld altijd het risico dat jouw investering niet het gewenste rendement oplevert. De waarde van aandelen en fondsen fluctueert en hier dien je rekening mee te houden.

Geld laten beleggen met rendement

Wel kun jij je voordeel doen met het feit dat je doorgaans kunt kiezen uit een aantal benaderingen (pakketten) wanneer je ervoor kiest om jouw geld te beleggen. Zo is het bij de meeste aanbieders van het laten beleggen mogelijk om te kiezen voor het beleggen met weinig risico, een middelmatig risico, of een hoog risico. Dit houdt in dat jouw geld wordt belegd in fondsen of obligaties die weinig, middelmatig of een hoog rendement behalen. Het behalen van bijvoorbeeld een hoog rendement gaat gepaard met meer risicovolle beleggingen in markten die snel in waarde kunnen groeien, maar uiteraard ook kunnen dalen.

Geld laten beleggen en laten groeien

Ondanks de risico’s kiezen veel mensen tegenwoordig voor het geld laten beleggen. Je kunt zelfs met een inleg vanaf 50 Euro geld laten beleggen door ervaren experts en jouw voordeel doen met hun kennis. Door middel van een handige app (of via de website van de beleggingsservice) ben je continu op de hoogte van de ontwikkelingen en het opgebouwde rendement van jouw inleg. Door middel van het geld laten beleggen kan iedereen met (spaar)geld tegenwoordig toegang krijgen tot de wereld van het beleggen. Kies je voor een conservatieve manier van beleggen met weinig risico? Dan is het verwachte rendement wellicht wat lager. Kies je voor meer risico? Dan kun je doorgaans meer rendement verwachten. Natuurlijk hangt dit af van de ontwikkelingen op de geldmarkt. Ook bij het geld laten beleggen gaat de beheerder van jouw geld aan het werk op de manier die jij wenst.

Geld laten beleggen
5 (100%) 4 votes
Alles over Aandelen