Geld laten beleggen

Geld laten beleggen of zelf beleggen?

Als je interesse hebt in het vergroten van je kapitaal (en wie heeft dat niet?) zijn er verschillende manieren om jouw extra geld winstgevend te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor sparen. Het is geen geheim dat de spaarrentes tegenwoordig laag zijn. Hierdoor heeft het sparen van geld niet meer veel aantrekkingskracht op de huidige consument. Geld laten beleggen is een manier van rendement vergaren die steeds meer in trek komt omdat het weinig kennis en tijd vereist in vergelijking met het “zelf beleggen”.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De risico’s van geld laten beleggen

Geld laten beleggen is een manier om jouw geld te laten groeien. Uiteraard kleven er risico’s aan het laten beleggen van jouw geld. Zo is er bij zowel het zelf beleggen als bij het door een ander laten beleggen van je geld altijd het risico dat jouw investering niet het gewenste rendement oplevert. De waarde van aandelen en fondsen fluctueert en hier dien je rekening mee te houden.

Geld laten beleggen met rendement

Wel kun jij je voordeel doen met het feit dat je doorgaans kunt kiezen uit een aantal benaderingen (pakketten) wanneer je ervoor kiest om jouw geld te beleggen. Zo is het bij de meeste aanbieders van het laten beleggen mogelijk om te kiezen voor het beleggen met weinig risico, een middelmatig risico, of een hoog risico. Dit houdt in dat jouw geld wordt belegd in fondsen of obligaties die weinig, middelmatig of een hoog rendement behalen. Het behalen van bijvoorbeeld een hoog rendement gaat gepaard met meer risicovolle beleggingen in markten die snel in waarde kunnen groeien, maar uiteraard ook kunnen dalen.

Geld laten beleggen en laten groeien

Ondanks de risico’s kiezen veel mensen tegenwoordig voor het geld laten beleggen. Je kunt zelfs met een inleg vanaf 50 Euro geld laten beleggen door ervaren experts en jouw voordeel doen met hun kennis. Door middel van een handige app (of via de website van de beleggingsservice) ben je continu op de hoogte van de ontwikkelingen en het opgebouwde rendement van jouw inleg. Door middel van het geld laten beleggen kan iedereen met (spaar)geld tegenwoordig toegang krijgen tot de wereld van het beleggen. Kies je voor een conservatieve manier van beleggen met weinig risico? Dan is het verwachte rendement wellicht wat lager. Kies je voor meer risico? Dan kun je doorgaans meer rendement verwachten. Natuurlijk hangt dit af van de ontwikkelingen op de geldmarkt. Ook bij het geld laten beleggen gaat de beheerder van jouw geld aan het werk op de manier die jij wenst.