Koersdoel Air France KLM verlaagd naar 2,20 euro

koersdoel Air France KLM verlaagd
koersdoel Air France KLM verlaagd

Nieuws van Credit Suisse; koersdoel Air France KLM verlaagd naar 2,20 euro. Dat koersdoel stond op 2,68 euro. Het is tekenend voor de situatie rondom de luchtvaartmaatschappij. Want die is op zijn minst zorgelijk te noemen. Credit Suisse hield wel vast aan het advies Underperform.

Koersdoel Air France KLM verlaagd, analisten omschrijven toekomstbeeld als ‘grimmig’

Volgens de analisten van Credit Suisse is er ondertussen amper nog vertrouwen in het herstel van het Nederlands-Franse bedrijf. Zeker de zakelijke markt lijkt het niet meer te zien zitten in Air France KLM. Dat is zorgelijk, want als gekeken wordt naar het jaar 2019 dan bestond bijna 35 procent van de omzet uit juist zakelijke reizigers.

Er wordt nu rekening gehouden met een verlies van 1,7 miljard euro

De analisten spreken verder een een ‘grimmig’ vooruitzicht voor Air France KLM.  De raming voor de EBIT voor 2021 ging in elk geval omlaag. Was uitgegaan van en verlies van 706 miljoen euro, daar wordt nu nadrukkelijk rekening gehouden met een verlies dat rond de 1,7 miljard euro zal zijn. Een wezenlijk verschil dus. De analisten denken verder zeker te weten dat het herstel van het bedrijf behoorlijk langer zal duren dan waar van uitgegaan was.  De berichten over Air France KLM hadden meteen invloed op de koers van het aandeel. Dat staat op dit moment rond de 3 procent in het rood.

Mocht je ook willen beleggen in aandelen, misschien wel in die van Ar France KM, dan moet je een beroep doen op de brokers. Ze worden hier aan je voorgesteld. Kun je ze vervolgens zelf prima vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie