Bestens

Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Je hebt de term bestens order vast wel eens voorbij horen komen. Hier in de kennisbank van allesoveraandelen.com leggen we je precies uit wat dit is.

Veel gestelde vragen over bestens

Wat wordt bedoeld met een bestens order?

Vaak wordt dit omschreven als een order die tegen de dan beste prijs uitgevoerd wordt. Die prijs is lang niet altijd gelijk. Zeker als sprake is van heftige marktomstandigheden kunnen de prijzen waarop orders uitgevoerd worden afwijken van de laatste prijs. Behalve een bestens order heb je ook de limietorder, de stop loss order en de stop limiet order.

Hoe wordt een bestens order ook wel eens genoemd?

Een andere benaming voor de bestens order is market order. Een market order wordt overigens wel omschreven als een beleggingsorder zonder limiet. De aandelen worden dan tegen de eerstvolgende handelskoers aangekocht of juist verkocht. Voor een kooporder is dat tegen de de dan geldende koopprijs.

Wat is beter, een bestens order of een limietorder?

Bij bestens is de kans groter dat de order snel uitgevoerd wordt. Dit kan echter wel tegen een ongunstigere koers zijn. Ben jij iemand die liever wat meer zekerheid wenst, dan is de limiet order een betere keuze. Bij een limietorder bepaal je vooraf namelijk tegen welke koers je order uitgevoerd mag worden. Je geeft dan dus voor de aankoop een maximale prijs op die je zou willen betalen.

Kies de beste broker

Natuurlijk wil je als je in aandelen wilt zaken doen met de beste broker. Want elke broker hanteert verschillende tarieven en heeft weer andere voorwaarden. Door de brokers hier met elkaar te vergelijken, kies je precies de voor jou de beste makelaar in aandelen. Je kunt de brokers hier prima met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Inhoudsopgave