Wat is beleggen?

Wat is beleggen?

Wat is beleggen? Het beleggen heeft in de afgelopen jaren steeds meer bekendheid gekregen als een interessante manier om jouw extra geld te laten groeien. Heb je bijvoorbeeld een bedrag bij elkaar gespaard, of wil je dit in de komende tijd gaan doen, dan heb je ongetwijfeld opgemerkt dat de spaarrentes die de banken bieden erg laag zijn. Zo is het voor velen nauwelijks nog interessant om spaargeld langer vast te zetten op de bank. Als gevolg hiervan kiezen steeds meer mensen voor het beleggen in plaats van voor het sparen. Wat is beleggen tegenwoordig? Het beleggen kun je zelf doen via een broker, je kunt een broker ook het werk voor je laten doen met jouw geld. Dit is beleggen in beheer.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Wat is beleggen voor particulieren?

Hoewel het beleggen nooit een garantie biedt voor het verkrijgen van een goed rendement als gevolg van succesvolle beleggen, is de kans om meer ‘winst’ te behalen met beleggen aanzienlijk groter dan bij het sparen. Wat is beleggen? Het is voor particulieren een mooie manier om geld te laten groeien. Wellicht wil je over een aantal jaren een verbouwing financieren, een bijzondere reis maken of een kind laten starten met een studie. In dat geval is het handig om te starten met het opbouwen van een mooie som geld middels het beleggen. Je hoeft geen kennis van het beleggen te hebben om hiervan te kunnen profiteren. Wat is beleggen in beheer? We vertellen je graag meer.

Wat is beleggen in beheer?

Met het beleggen in beheer kies je voor een broker die jou het werk wat betreft het hebben van kennis over beleggen uit handen neemt. Bij het beleggen in beheer open je een beleggingsrekening bij een van de aanbieders van deze manier van beleggen. Met een (lage) maandelijkse inleg of een groot bedrag in 1 keer, starten de experts van de dor jou gekozen broker met het beleggen van jouw geld.

Het doel is het behalen van rendement met de beleggingen, waardoor jouw kapitaal groeit. Op AllesOverAandelen.com kun je de vele aanbieders van het beleggen goed vergelijken op basis van onafhankelijke informatie. Wat is beleggen zonder goede informatie? Doe je voordeel met de gratis vergelijken en start met het beleggen voor een mooi rendement.

Wat is beleggen met een zo laag mogelijk risico?

Wat is beleggen met een laag, hoog of gemiddeld risico? Jij geeft bij jouw broker aan welke koers men mag aanhouden bij het beleggen met jouw geld. Het beleggen met een hoog risico kan zorgen voor een snel rendement, maar ook voor een groter risico op het verlies van geld. Uiteraard geldt het omgekeerde voor het doen van beleggingen met een laag risico.