Wat is beleggen?

Wat is beleggen?

Wat is beleggen? Het beleggen heeft in de afgelopen jaren steeds meer bekendheid gekregen als een interessante manier om jouw extra geld te laten groeien. Heb je bijvoorbeeld een bedrag bij elkaar gespaard, of wil je dit in de komende tijd gaan doen, dan heb je ongetwijfeld opgemerkt dat de spaarrentes die de banken bieden erg laag zijn. Zo is het voor velen nauwelijks nog interessant om spaargeld langer vast te zetten op de bank. Als gevolg hiervan kiezen steeds meer mensen voor het beleggen in plaats van voor het sparen. Wat is beleggen tegenwoordig? Het beleggen kun je zelf doen via een broker, je kunt een broker ook het werk voor je laten doen met jouw geld. Dit is beleggen in beheer.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Wat is beleggen voor particulieren?

Hoewel het beleggen nooit een garantie biedt voor het verkrijgen van een goed rendement als gevolg van succesvolle beleggen, is de kans om meer ‘winst’ te behalen met beleggen aanzienlijk groter dan bij het sparen. Wat is beleggen? Het is voor particulieren een mooie manier om geld te laten groeien. Wellicht wil je over een aantal jaren een verbouwing financieren, een bijzondere reis maken of een kind laten starten met een studie. In dat geval is het handig om te starten met het opbouwen van een mooie som geld middels het beleggen. Je hoeft geen kennis van het beleggen te hebben om hiervan te kunnen profiteren. Wat is beleggen in beheer? We vertellen je graag meer.

Wat is beleggen in beheer?

Met het beleggen in beheer kies je voor een broker die jou het werk wat betreft het hebben van kennis over beleggen uit handen neemt. Bij het beleggen in beheer open je een beleggingsrekening bij een van de aanbieders van deze manier van beleggen. Met een (lage) maandelijkse inleg of een groot bedrag in 1 keer, starten de experts van de dor jou gekozen broker met het beleggen van jouw geld.

Het doel is het behalen van rendement met de beleggingen, waardoor jouw kapitaal groeit. Op AllesOverAandelen.com kun je de vele aanbieders van het beleggen goed vergelijken op basis van onafhankelijke informatie. Wat is beleggen zonder goede informatie? Doe je voordeel met de gratis vergelijken en start met het beleggen voor een mooi rendement.

Wat is beleggen met een zo laag mogelijk risico?

Wat is beleggen met een laag, hoog of gemiddeld risico? Jij geeft bij jouw broker aan welke koers men mag aanhouden bij het beleggen met jouw geld. Het beleggen met een hoog risico kan zorgen voor een snel rendement, maar ook voor een groter risico op het verlies van geld. Uiteraard geldt het omgekeerde voor het doen van beleggingen met een laag risico.