Wat is beleggen?

Wat is beleggen?

Wat is beleggen? Het beleggen heeft in de afgelopen jaren steeds meer bekendheid gekregen als een interessante manier om jouw extra geld te laten groeien. Heb je bijvoorbeeld een bedrag bij elkaar gespaard, of wil je dit in de komende tijd gaan doen, dan heb je ongetwijfeld opgemerkt dat de spaarrentes die de banken bieden erg laag zijn. Zo is het voor velen nauwelijks nog interessant om spaargeld langer vast te zetten op de bank. Als gevolg hiervan kiezen steeds meer mensen voor het beleggen in plaats van voor het sparen. Wat is beleggen tegenwoordig? Het beleggen kun je zelf doen via een broker, je kunt een broker ook het werk voor je laten doen met jouw geld. Dit is beleggen in beheer.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Wat is beleggen voor particulieren?

Hoewel het beleggen nooit een garantie biedt voor het verkrijgen van een goed rendement als gevolg van succesvolle beleggen, is de kans om meer ‘winst’ te behalen met beleggen aanzienlijk groter dan bij het sparen. Wat is beleggen? Het is voor particulieren een mooie manier om geld te laten groeien. Wellicht wil je over een aantal jaren een verbouwing financieren, een bijzondere reis maken of een kind laten starten met een studie. In dat geval is het handig om te starten met het opbouwen van een mooie som geld middels het beleggen. Je hoeft geen kennis van het beleggen te hebben om hiervan te kunnen profiteren. Wat is beleggen in beheer? We vertellen je graag meer.

Wat is beleggen in beheer?

Met het beleggen in beheer kies je voor een broker die jou het werk wat betreft het hebben van kennis over beleggen uit handen neemt. Bij het beleggen in beheer open je een beleggingsrekening bij een van de aanbieders van deze manier van beleggen. Met een (lage) maandelijkse inleg of een groot bedrag in 1 keer, starten de experts van de dor jou gekozen broker met het beleggen van jouw geld.

Het doel is het behalen van rendement met de beleggingen, waardoor jouw kapitaal groeit. Op AllesOverAandelen.com kun je de vele aanbieders van het beleggen goed vergelijken op basis van onafhankelijke informatie. Wat is beleggen zonder goede informatie? Doe je voordeel met de gratis vergelijken en start met het beleggen voor een mooi rendement.

Wat is beleggen met een zo laag mogelijk risico?

Wat is beleggen met een laag, hoog of gemiddeld risico? Jij geeft bij jouw broker aan welke koers men mag aanhouden bij het beleggen met jouw geld. Het beleggen met een hoog risico kan zorgen voor een snel rendement, maar ook voor een groter risico op het verlies van geld. Uiteraard geldt het omgekeerde voor het doen van beleggingen met een laag risico.

Wat is beleggen?
5 (100%) 16 votes