Yieldt Crypto Beleggen

Er is eindelijk een écht platform beschikbaar dat beheerd beleggen in cryptovaluta voor iedereen toegankelijk gemaakt. Want door gebruik te maken van Yieldt Crypto Beleggen betreed je gemakkelijk en zonder gedoe de cryptomarkt. Hoewel de handel in crypto’s een wereld is die zich bij uitstek leent voor de snelle handel, richt Yieldt Crypto Beleggen zich juist op de lange termijn. En alleen dat al maakt deze Nederlandse broker al bijzonder. Voor je gaat beleggen doe je er overigens verstandig aan eerst de informatie je je elders op deze website vindt goed door te nemen.

Open een gratis rekening bij Yieldt

of lees meer informatie

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
yieldt crypto beleggen in bitcoin, ethereum altcoins - automatisch beleggen

Yieldt Crypto Beleggen werkt nauw samen met Bitvavo

Yieldt is een Nederlands bedrijf, dat onder leiding staat van Paul Mennema. Wat betreft crypto beleggen werkt Yieldt innig samen met Bitvavo. Dat heeft wel consequenties als je aan de slag wilt met Yieldt Crypto Beleggen. Wil je Yieldt inschakelen om namens jou te kopen en verkopen, dan dien je de API gegevens van je Bitvavo account – ook een vereiste dus- met Yieldt te delen. Pas dan kan Yieldt uit jouw naam handelen en heeft het toegang tot je portefeuille, niet dus tot het geld dat je wellicht bij Bitvavo hebt staan. Ook voor het uitbetalen heeft het feit dat Yieldt zelf geen wallet heeft kleine consequenties. Het opgebouwde tegoed met Yieldt Crypto Beleggen kan Yieldt dus niet naar je overmaken. Dat doe je dus zelf. Maar dat doe je uiteraard ook graag.

Yieldt richt zich juist op de langere termijn

Yieldt beleggen houdt zich verre van acties als short gaan en van hefbomen. Daghandel is niet aan de orde, margehandel is aan Yieldt niet besteed. Door technische en fundamentele analyse stelt Yieldt een portefeuille samen die winstgevend kan zijn op de lange termijn. Bijzonder, want juist door de volatiliteit van de cryptokoersen leent deze markt zich immers goed voor de snelle daghandel. Toch denkt Yieldt met goede algoritmes cryptobeleggen op de lange termijn winstgevend te kunnen maken. Daarmee kan het zomaar eens een gat in de markt gevonden hebben.

Lage kosten en geen verborgen kosten bij Yieldt Crypto Beleggen

Yieldt Crypto Beleggen betekent een minimale investering van duizend euro en het betekent eveneens dat je te maken hebt met lage kosten en een heldere kostenstructuur, zonder addertjes onder het gras en dus geen verborgen kosten. Yieldt rekent wel een prestatievergoeding. Dat betekent dat je alleen winstvergoeding betaalt als de winst daadwerkelijk gezorgd heeft voor groei in het totaal aan vermogen ten opzichte van het hoogst behaalde saldo. En die vergoeding is fair.

Kansen die Bitcoin en Ethereum bieden benutten

Yieldt beleggen staat voor beheerd beleggen en dus hoef jij je niet steeds bezig te houden met de koers. Daarbij kun je bij de aanbieder rekenen op deskundige ondersteuning en heb je via het overzichtelijke dashboard altijd inzicht in de resultaten. Ondanks de verplichte koppeling met Bitvavo gaat het openen van een account gemakkelijk en snel. Yieldt staat overigens bekend als een veilige en eerlijke organisatie, die vanwege de aanwezige expertise in staat moet worden geacht de kansen die onder meer Bitcoin en Ethereum op de lange termijn bieden in te koppen.

Open een gratis rekening bij Yieldt

of lees meer informatie

Wat maakt Yieldt Crypto Beleggen zo bijzonder?

Yieldt beleggen is bijzonder omdat het zich richt op de lange termijn. Doorgaans is de handel in crypto’s juist iets voor de langere termijn en richten brokers zich ook juist op de volatiliteit van de markt.

Waarom is er een samenwerking met Bitvavo?

Yieldt werkt nauw samen met Bitvavo omdat het zelf niet over een wallet beschikt. Voor het snel openen van een account en om snel te kunnen deelnemen aan beheerd beleggen heeft dat echter geen gevolgen.

Beheerd beleggen, wat is daar het voordeel van?

Voordeel is zeker dat jij je niet steeds bezig hoeft te houden met de koersen. Beheerd beleggen betekent vooral dat jij gewoon doet wat je moet doen en dat Yieldt probeert een mooi rendement voor je te maken.