Zelf aandelen kopen

Zelf aandelen kopen?

Wil je in de komende tijd zelf aandelen kopen? Dan is het goed om een vergelijking te maken tussen de vele brokers op de markt, waarbij je een beleggingsrekening kunt openen. Vanuit deze rekening kun je eenvoudig zelf aandelen kopen door gebruik te maken van een makkelijke app op jouw smartphone of tablet. Uiteraard kun je tevens altijd inloggen op de website van jouw broker. Vanuit het handelsplatform kun je aandelen kopen en verkopen, short gaan en speculeren. Op de lange termijn beleggen en een mooi kapitaal opbouwen met een hopelijk groot rendement? Of juist op de korte termijn beleggen en hopelijk snel winst behalen? Met het zelf aandelen kopen kies jij.

Populaire aanbieders voor zelf beleggen of je geld laten beleggen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Zelf aandelen kopen middels een voordelige broker

Wil je zoveel mogelijk rendement overhouden aan het zelf aandelen kopen? Kies dan voor een broker die je lage tarieven biedt wat betreft bijvoorbeeld de transactiekosten. Vooral wanneer je zeer actief wilt gaan handelen na het zelf aandelen kopen heb je hier profijt van. Op AllesOverAandelen.com kun je snel een goede vergelijking maken tussen brokers, op basis van volledig onafhankelijke informatie. Ook kun je via deze informatieve website kiezen voor brokers die (vaak tijdelijk) gratis transactietegoed aanbieden, gratis webinars organiseren en het mogelijk maken om met een gratis oefen-account te leren beleggen.

Zelf aandelen kopen of beleggen in beheer?

Heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in het zelf beleggen en zelf aandelen kopen? Maar wil je wel de kans hebben om een mooie ‘winst’ te kunnen behalen met beleggen? Dan kies je voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker van jouw keuze voor je aan de slag met jouw geld. Zelf aandelen kopen is dus niet nodig, dit doet de broker voor je, middels een door jou bepaalde koers. Je hebt altijd inzicht in de status van jouw portefeuille en kunt zelfs met een laag maandelijks bedrag al starten met beleggen op deze manier.

Start nu met zelf aandelen kopen of met het beleggen in beheer via een betrouwbare en goedkope broker. Vergelijk de brokers en de mogelijkheden op AllesOverAandelen.com en bouw aan een mooi bedrag aan geld voor jouw toekomst. Tegenwoordig kan iedereen beleggen en meer rendement behalen met eigen geld dan het sparen op de bank opbrengt. Zelf aandelen kopen is mogelijk voor iedereen. Start jij ook met beleggen? Kies kan voor de beste broker die bij je past.