Zelf aandelen kopen

Zelf aandelen kopen?

Wil je in de komende tijd zelf aandelen kopen? Dan is het goed om een vergelijking te maken tussen de vele brokers op de markt, waarbij je een beleggingsrekening kunt openen. Vanuit deze rekening kun je eenvoudig zelf aandelen kopen door gebruik te maken van een makkelijke app op jouw smartphone of tablet. Uiteraard kun je tevens altijd inloggen op de website van jouw broker. Vanuit het handelsplatform kun je aandelen kopen en verkopen, short gaan en speculeren. Op de lange termijn beleggen en een mooi kapitaal opbouwen met een hopelijk groot rendement? Of juist op de korte termijn beleggen en hopelijk snel winst behalen? Met het zelf aandelen kopen kies jij.

Populaire aanbieders voor zelf beleggen of je geld laten beleggen:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Zelf aandelen kopen middels een voordelige broker

Wil je zoveel mogelijk rendement overhouden aan het zelf aandelen kopen? Kies dan voor een broker die je lage tarieven biedt wat betreft bijvoorbeeld de transactiekosten. Vooral wanneer je zeer actief wilt gaan handelen na het zelf aandelen kopen heb je hier profijt van. Op AllesOverAandelen.com kun je snel een goede vergelijking maken tussen brokers, op basis van volledig onafhankelijke informatie. Ook kun je via deze informatieve website kiezen voor brokers die (vaak tijdelijk) gratis transactietegoed aanbieden, gratis webinars organiseren en het mogelijk maken om met een gratis oefen-account te leren beleggen.

Zelf aandelen kopen of beleggen in beheer?

Heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in het zelf beleggen en zelf aandelen kopen? Maar wil je wel de kans hebben om een mooie ‘winst’ te kunnen behalen met beleggen? Dan kies je voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker van jouw keuze voor je aan de slag met jouw geld. Zelf aandelen kopen is dus niet nodig, dit doet de broker voor je, middels een door jou bepaalde koers. Je hebt altijd inzicht in de status van jouw portefeuille en kunt zelfs met een laag maandelijks bedrag al starten met beleggen op deze manier.

Start nu met zelf aandelen kopen of met het beleggen in beheer via een betrouwbare en goedkope broker. Vergelijk de brokers en de mogelijkheden op AllesOverAandelen.com en bouw aan een mooi bedrag aan geld voor jouw toekomst. Tegenwoordig kan iedereen beleggen en meer rendement behalen met eigen geld dan het sparen op de bank opbrengt. Zelf aandelen kopen is mogelijk voor iedereen. Start jij ook met beleggen? Kies kan voor de beste broker die bij je past.