Aandelen ABN Amro zijn ruim 8 procent meer waard

Mooi begin koersweek ABN Amro
stevige plus voor ABN Amro

Het was een rustige en prima dag op de Amsterdamse beurs, waar slechts twee fondsen in het rood eindigden, Opvallend: de aandelen ABN Amro zijn ruim 8 procent meer waard. Reden waren de kwartaalcijfers van de bank. Die cijfers vielen namelijk alleszins mee en bieden hoop voor de toekomst.

Aandelen ABN Amro zijn ruim 8 procent meer waard; vrijwel alle fondsen in het groen

De AEX sloot de dag uiteindelijk met een plus van 1,7 procent. Daarmee kwam het uit op 575,06 punten. Met name de actieve houding van de AEX viel op. de beurs leek zich nu eens niets aan te trekken van wat er in de wereld zoal speelt.  Behalve dat de kwartaalcijfers van ABN Amro meevielen, vielen ook de plannen voor reorganisatie in goede aarde. Het liet zich uiteindelijk zien in een waardestijging van de aandelen met ruim 8 procent.  Ook de aandelen van Just Eat/Takeaway werden meer waard, 3,2 procent om precies te zijn  Prosus profiteerde vandaag van de goede cijfers van Tencent en zag de waarde van de aandelen met 3,4 procent stijgen.  Winsten werden er ook gemaakt door ASML en Ayden. Ze eindigden respectievelijk 4,9 en 0,9 procent in de plus.

Waarde aandeel stijgt met 47 procent

Uit de toon vielen Unibail-Rodamco Westfield en ArcelorMittal. Zij eindigden met 2,2 en 1 procent in het rood. Opvallend was opnieuw het aandeel Centenfonds Kardan bij de lokale fondsen. De waarde van het aandeel steeg namelijk met 47 procent. Wie ook in de aandelenhandel wil, kan hier alvast de verschillende brokers testen

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie