Aandelen Allegro kopen

Aandelen Allegro kopen
Aandelen Allegro kopen

Het is tegenwoordig prima mogelijk aandelen Allegro te kopen. Nog niet zo heel lang geleden ging het bedrijf de beurs op en dat lijkt vooralsnog een behoorlijk succes. Daarmee laat het Poolse bedrijf ook meteen zien dat de tijden in Polen veranderd zijn. Als aandelen Allegro kopen de bedoeling is, check dan eerst alle aangeboden informatie hier op Alles over Aandelen.com. Want zonder enige basiskennis is het nog best lastig om je te handhaven op de beursvloer.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Allegro kopen is investeren in de Bol.com van Polen

Allegro is, voor de duidelijkheid, een Poolse online reus. Je kunt het zien als de Poolse uitvoering van Bol.com. Meteen nadat aandelen Allegro kopen mogelijk was, gebeurde dat op grote schaal en de beursgang kan dus als een groot succes beschouwd worden. Daarmee lijkt de onderneming ten volle te profiteren van het feit dat veel mensen thuis doorbrengen vanwege de uitbraak van Covid-19. Verder wordt verwacht dat dit ook in het na corona tijdperk het geval zal zijn.

In handen van drie internationale investeringsfondsen

Wat zeker is, is dat Allegro in 1999 is opgericht in de stad Poznan. Allegro beheert het grootste e-commerceplatform van Polen. Daarnaast is het in bezit van de grootste prijsvergelijkingssite van het land in de vorm van Ceneo.pl. Allegro zelf is vanaf 2016 in handen van drie internationale investeringsfondsen. Die namen Allegro in 2008 over van de Zuid Afrikaanse multinational Naspers.

Al vanaf 1999 actief en ondertussen in meer landen actief

Het succes van Allegro nu en in het verleden had er zeker ook mee te maken dat het heel erg snel online aanwezig was, in 1999 dus al. Het internet veilingplatform, is dominant in thuisland Polen en heeft de vleugels ondertussen verder uitgeslagen. Allegro is tegenwoordig namelijk ook actief in Tsjechië, Hongarije, Rusland en Oekraïne. Allegro werd opgericht in 1999 door QXL Poland. De groei zie je terug in het aantal personeelsleden. Dat waren er in 2000 nog slechts 8, in 2006 waren dat er al meer dan driehonderd. Met de beursgang wil het de groei uitbouwen en wil het ongetwijfeld ook tegemoet komen aan de expansiedriften die er nog zijn.

Volg de cursus gratis beleggen of speel het beursspel

Voor je besluit aandelen Allegro te kopen, doe je er verstandig aan eerst alle informatie elders op Alles over Aandelen.com tot je te nemen. Want op de beurs moet je goed beslagen ten ijs komen. De wereld is tamelijk ondoorzichtig en complex namelijk. Je kunt elders op dit platform de gratis cursus beleggen volgen, het beursspel spelen en leren beleggen door in de eerste plaats gratis te beleggen. Heb je de elementaire zaken onder de knie, dan pas ga je aandelen Allegro kopen, Want dat zou wel eens een uitstekende beslissing kunnen zijn gezien de positie die het in Polen heeft en de plannen die het bedrijf nog heeft. Maar dus wel in die volgorde!