Aandelen Amazon te laag, warenhuizen onder druk en géén Prime Day

Amazon stelt Prime Day uit
Amazon stelt Prime Day uit

De aandelen Amazon zijn te laag, de warenhuizen staan onder druk en dus is Amazon van plan Prime Day uit te stellen. Sinds vijf jaar houdt Amazon een eigen koopjesfeest in de vorm van Prime Day.  Vanwege COVID-19 echter staat de handel dermate onder druk dat het festijn in eerste instantie uitgesteld is. Of van uitstel ook afstel komt zal de toekomst uit moeten wijzen.

Aandelen Amazon te laag, uitstellen Prime Day kost de onderneming weer honderden miljoenen

De online vraag is sterk toegenomen vanwege het uitbreken van het corona virus. Daarom zijn de warenhuizen van Amazon onder druk komen te staan en dat was reden genoeg voor Amazon om Prime Day van de agenda te halen. Voorlopig althans. Ondertussen is becijferd dat het uitstellen van Prime Day een nieuwe klap is voor Amazon in financieel opzicht, want het uitstellen kost Amazon tussen de 100 en 300 miljoen euro, naar schatting.

Cijfers in tweede kwartaal mogelijk nog slechter

De kwartaalcijfers van Amazon waren pover, al was dat geen verrasing. Amazon waarschuwde toen al dat de cijfers in het tweede kwartaal nog wel eens minder kunnen uitvallen.  Er wordt gerekend op een nog groter verlies, ook al omdat Amazon behoorlijk geinvesteerd heeft in de leveringsketen.  Zwarte cijfers of rode cijfers, wellicht is het voor jou wel het geschikte moment om ook te gaan beleggen, Dit kan alleen als je gebruik maakt van brokers. Check ze hier en vergelijk ze alvast met elkaar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie