Aandelen op AEX vertonen kleine stijging

Prisus was de grootste daler
Prosus de grootste daler

De aandelen op de  Amsterdamse AEX vertonen kleine stijging. Dat was de conclusie na een verder redelijk evenwichtige beursdag in Amsterdam. Per saldo ging AEX iets hoger de dag uit dan dat het aan de dag beginnen was. Het verschil was precies 0,3 procent. Dit met speciale dank aan onder meer ABN Amro.

Aandelen op AEX vertonen kleine stijging,  Ayden doet weer goede zaken

Een rustig kabbelend koersje, met hier en daar een uitschieter naar boven en naar beneden. Meer was er niet te melden eigenlijk. Ook de Midkap was aardig in balans vandaag en verloor grosso modo slechts 0,1 procent. De grootste stijgers vrijdag waren opnieuw Ayden en nu ook ASMI. Ze wonnen met hun aandelen respectievelijk 5 en 4 procent. Ayden profiteert ten volle van het feit dat steeds meer online gekocht wordt.

Prosus is de grootste daler

Dalers waren er ook wel degelijk, Prosus was de grootste met 3,4 procent terwijl ook Royal Dutch Shell en ArcelorMittal gingen met verlies de dag uit, Dat stak schril af bij Shell, dat vandaag maar liefst 3,9 procent in de plus koerste. Minder verging het Air France KLM. Dat verloor namelijk 2 procent vandaag en ging in lichte mineur het weekend in.

Ook in aandelen? Check hier alvast de brokers:

[table “1p” not found /]

Plaats een reactie