Aandelen Ant Group

aandelen ant group kopenDe Ant Group stond lang bekend onder de naam Alipay (van de eWallet) en is een dochter van de wereldberoemde Alibaba Group. De Ant Group is echter vooral het meest waardevolle fintech bedrijf en ook de start-up met de meeste waarde van China, een waarde die zo rond de 150 miljard zou liggen. Het zou dus zo maar eens een goed idee kunnen zijn, aandelen Ant Group kopen. Want als de voortekenen niet bedriegen is de rek nog lang niet uit deze onderneming. Aandelen Ant Group kopen maar eerst meer weten van de beurs en alles wat met beleggen te maken heet? Kijk dan elders op dit platform, Alles over Aandelen.com en volg bijvoorbeeld de gratis cursus beleggen. Leer er gratis te beleggen en lees alles over brokers en beurskoersen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Ant Group stond voorheen bekend als Alipay

Alipay ging in 2014 verder onder de naam Ant (Financial) Group en al in 2016 waren er 450 miljoen actieve gebruikers van het platform. Omdat Chinezen zich tegenwoordig ook meer en meer buiten het land zelf vestigen, heeft de Ant Group haar blik ook verruimd en kijkt het nadrukkelijk verder dan naar China alleen. Ondertussen is het in Europa ook meer dan bekend, vanwege de app voor een digitale portemonnee die het ontwikkelde. Deze portemonnee is in Finland bekend als ePassi, in Noorwegen als Vipps, als Mano in Spanje, Pagaqui in Portugal en als Bluecode in Oostenrijk. Het zal niet het laatste product zijn waarmee The Ant Group Europa zal willen veroveren. Goed idee dus om aandelen Ant Group te kopen. Juist nu, nu de echte doorbraak buiten China nog moet komen.

De grootste geldmarkt ter wereld

The Ant Group is buitengewoon actief. Zo beheert het dus de Alipay wereld, het grootste mobiele en online betalingsplatform ter wereld en is ook verantwoordelijk voor Yu’e Bao. Dit is weer de grootste geldmarkt ter wereld. Ook beheert het Sesame Credit, een kredietbeoordelingssysteem. Ondertussen onthulde The Ant Group een gezichtsherkenning die het via de diensten van Alipay aanbiedt. Ondertussen richtte The Ant Group samen met Alibaba en Ant Financial Service Group een nieuw bedrijf op, Koube genaamd, dat als een joint venture opereert. Ook de diensten van kredietbetalingsbedrijf Huabei en online bank MYBank vallen onder de vleugels van The Ant Group.

Aandelen Ant Group kopen en ga mee met de dynamiek

Aandelen Ant Group kopen betekent meegaan in de flow van het bedrijf, dat ook banden heeft met vermogensbeheerplatform Ant Fortune. Yu’e Boa is dus een van die onderdelen van dit platform. Ant Fortune is een aanbieder van ruim honderd procent van tenminste tachtig verschillende fondsinvesteringen. Behalve de genoemde dochterondernemingen is Ant Group ook nog eens de moeder van Jiebei, een dienst voor consumentenleningen, Zhima Credit, een onafhankelijke dienst voor het aanvullen en aanboren van krediet voor de particulier. Dit geldt ook voor Ant Financial cloud (een cloudservice voor financiële instellingen), ZOLOZ, een wereldwijd biometrisch platform dat gebruikt wordt voor identiteitsverificatie. Daarnaast bezit het nog joint ventures als Easypaysa, Paytm, Zomato, bKash, Ascend Nney, KakaoPay, GCash Inc, Emtek, Touch ’n Go, eWallet en Cheung Kong Hutchinson, bedrijven die onder meer gevestigd zijn in landen als de Filipijnen, Indonesië, Maleisië en in Hong Kong.