Aandelen Aramis kopen

Aandelen Aramis kopen

De kogel is door de kerk. Na Auto1 gaat met Aramis opnieuw een occasionplatform naar de beurs, naar Euronext in Parijs om precies te zijn. Aramis is voor 70 procent eigendom van Stellantis, het bekende fusiebedrijf tussen PSA en FCA. Met de beursgang wil Aramis 250 miljoen euro ophalen via een initial public offering. Aandelen Aramis kopen zal nog in 2021 mogelijk worden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Aramis kopen; naar goed voorbeeld van Auto1

Aramis treedt met de beursgang in de voetsporen van Auto1. Die haalde met de beursgang liefst 1 miljard euro op bij de gang naar de beurs. Daarmee kreeg Auto1 met de beursgang een waarde van liefst 11 miljard euro. Aramis is overigens vooral actief in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en België. Met de online verkoop van auto’s wil Aramis het komende jaar een omzet realiseren van 1,25 miljard euro. Voor 2025 ligt de omzetverwachting op 3 miljard euro, momenteel is die omzet nog rond de 1,1 miljard euro.

Lees je eerst goed in op deze website

Voor je aandelen Aramis kopen op de agenda zet is het wel verstandig om eerst voldoende informatie op te doen over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Dat kan prima hier, op deze website. Hier vind je inderdaad alles over beleggen en aandelen, maar ook over de brokers en de beurskoersen. Beleggen is iets bijzonders. Zonder dat je de basisprincipes kent, wordt het lastig een leuk rendement te scoren.

Bedrijf werd opgericht in 2001 en heeft ruim dertig verkoopkantoren

Dit jaar verwacht Aramis liefst 35 procent meer auto’s te verkopen dan en jaar eerder. Ondertussen schat Aramis de Europese occasion markt in op een waarde van 400 miljard euro, met een groei van 4,7 procent per jaar in de periode tot en met 2025. Aramis heet officieel Aramisauto.com en werd opgericht in 2001. Grondleggers van het bedrijf waren Guillaume Paoli en Nicolas Chartier. Momenteel heeft het liefst 31 verkoopkantoren.

Overname van Carsupermarket.com

Aandelen Aramis kopen kan zeer interessant zijn, de handel in gebruikte auto’s is en blijft booming. Overigens opende de onderneming het eerste handelsagentschap in het vijftiende arrondissement Parijs. Begin 2002 volgde de tweede, in Lyon. Nog niet heel lang geleden nam Aramis het Engelse Carsupermarket.com in Engeland over. Het zal niet de laatste overname zijn van Aramis, zo is de verwachting.

Vergeet niet voor aandelen Aramis aan de orde is de informatie op deze website goed door te nemen. Het vergroot de kans op een leuk rendement. En daar is het uiteraard allemaal om te doen.