Beleggen bij beursgangen (IPO) met Freedom24

Wil je als eerste beleggen in een bedrijf dat naar de beurs gaat? Het kan dan verstandig zijn om te beleggen bij beursgangen (IPO) met Freedom24. Je koopt dan namelijk aandelen tegen de oorspronkelijke prijs en dat nog voor het begin van de beursgang.  Beleggen bij beursgangen (IPO) met Freedom24 kan je op die manier behoorlijk wat geld opleveren, al blijven er altijd risico’s kleven aan beleggen, je kan je inleg ook verliezen.

Interesse in beleggen in bedrijven bij een beursgang?

of direct investeren

Beleggen bij beursgangen (IPO) met Freedom24 kan veel geld opleveren

Kiezen voor Freedom24 betekent beleggen in de eerste beursgang (IPO) van zowel Amerikaanse en Europese bedrijven. Je koopt dan dus de eerste aandelen tegen de originele prijs, nog voor de start van de veiling. Je kunt dan dus prima geld verdienen zodra de aandelen op de beurs genoteerd zijn en wanneer de lock-up verstreken is. Uiteraard is er ook de kans dat aandelen dalen. Wees je dus wel bewust van de risico’s.

Nieuw: IPO van NU bank ( wees er snel bij) >


Voorbeelden van prijsstijging van aandelen bij opening via Freedom24

Bij een IPO de prijs kan met tientallen en zelfs honderden procenten stijgen

Daarbij kan de prijs met tientallen en soms zelfs met honderden procenten omhoog schieten, en dat kan dus zeer winstgevend zijn. Let wel, beleggen blijft een risicovolle onderneming, zeker wanneer je niet over voldoende kennis van zaken beschikt. Om die reden is het dus goed om eerst de informatie zoals je die vindt op deze website nader te bestuderen. Je leest hier alles over aandelen en beleggen en de rol die brokers spelen. Ook lees je over de beurskoersen en kun je bijvoorbeeld een gratis online cursus beleggen volgen. Pas als je over genoeg parate kennis beschikt, is de kans op rendement op je geld ook echt reëel.

Een project van Freedom Finance Europe

Freedom24.com is een online portaal en een project van Freedom Finance Europe, op haar beurt weer een volle dochter van Freedom Holding Corp.  De onderneming heeft hoofdkantoren in de Verenigde Staten, Duitsland, Cyprus, Rusland, Kazachstan, Oekraïne en Oezbekistan. Wanneer je besluit om zaken te doen met Freedom24 en besluit te beleggen bij beursgangen(IPO) met Freedom24 is vooral heel veilig beleggen.

Met Freedom24 beleg je veilig

als eerst beleggen beursgang ipo

Zo houdt de Amerikaanse Securities and Exchange Commission toezicht en wordt door Freedom24 gewerkt met de MiFIP regels. Dat betekent een ongekend hoog niveau wat betreft de bescherming voor beleggers. Freedom24 geeft momenteel 75 operationele vestigingen in zeven verschillende landen en beheert een bedrag van 523 miljoen euro aan activa. Het bedrijf heeft bovendien 142 miljoen euro aan eigen vermogen. Bij Freedom24 werken rond de tweeduizend medewerkers die stuk voor stuk meer dan tien jaar ervaring hebben.

Interesse in beleggen in bedrijven bij een beursgang?

of direct investeren

Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Waarom kiezen voor Beleggen bij beursgangen (IPO) met Freedom24?

Omdat je dan de aandelen tegen de oorspronkelijke prijs voor een aandeel betaalt, de prijs die geldt nog voor de veiling. Nadat de aandelen eenmaal op de markt zijn en de lock-up periode voorbij is, kun je geld verdienen aan de gekochte aandelen via Freedom24.

Hoe hoog kan die winst oplopen als je gaat beleggen met Freedom24?

De prijs van de aandelen kan met enige tientallen en soms zelf met honderden procenten omhoog gaan. Dit hangt dus enigszins af van de beurskoersen zoals die zijn nadat de aandelen te koop aangeboden zijn. Wees wel bewust van de risico’s. Je kan je inleg verliezen.

Waarom check je eerst de informatie op AllesoverAandelen.com?

Je checkt altijd eerst de informatie op deze website omdat je zonder parate kennis relatief weinig kans hebt op het maken van rendement. Op allesoveraandelen.com doe je die kennis op en kom je goed beslagen ten ijs.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)