Aandelen kopen

Aandelen kopen kan op een aantal verschillende manieren. Vroeger ging men naar de bank om daar een rekening te open en was het een hele stap om daadwerkelijk te gaan beleggen. In de loop der jaren is er echter een hoop veranderd, waardoor u het in principe ook helemaal zelf kunt gaan regelen. U kunt aandelen kopen door een beleggingsrekening te kopen en aandelen aan te schaffen waarvan u denkt dat de waarde de komende jaren zal stijgen, zonder dat u daarbij hoeft te luisteren naar welke manager of adviseur dan ook. Aan de andere kant kan dat u natuurlijk wel flink helpen.

Aandelen kopen bij brokers

U kunt aandelen kopen bij een broker in Nederland en België. Het grote voordeel daarvan is dat de kosten vaak een stuk lager liggen dan bij de verschillende banken waar u uit kunt kiezen. Bovendien weten de brokers als geen ander hoe de markt in elkaar zit en helpen ze graag beginnende beleggers met hun eerste aankopen en het bepalen van een strategie. Aandelen kopen via de online brokers is op die manier heel interessant en voor veel mensen in ieder geval het overwegen waard.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Gratis rekening openen
Open nu Gratis een rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Al 40 jaar een betrouwbare aanbieder om zelf te beleggen in CFD aandelen en meer. Leer om te beleggen met het prijswinnende handelsplatform van IG.
Probeer de Gratis Demo en beleg met € 100.000 fictief geld
Probeer Gratis met € 100.000 fictief geld
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Bij Nationale Nederlanden besteedt je het beleggen uit aan experts. Doordat zij het geld beheren, hoef je er niet zelf dagelijks mee bezig te zijn.
Aantrekkelijk rendement mogelijk: start nu en ontvang € 50,-
Start nu en ontvang € 50,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed
Lees meer, klik hier!

of direct startenWereldwijd populair platform om te handelen in o.a.(Nederlandse) CFD aandelen. Met gratis demo-account. Ook mogelijk om te beleggen met kleine bedragen: probeer eerst gratis te beleggen met nepgeld


* Tip: maak goed gebruik van het gratis demo oefenaccount. Uw vermogen loopt risico.


Plus500CY Ltd is geautoriseerd en wordt geregeld door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentienr. 250/14).
Probeer het eerst gratis uit
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Open een rekening en ontvang € 500,- gratis transactietegoed!Nu € 500,- gratis transactietegoed,
vraag het gratis informatiepakket aan
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Eenvoudig je geld laten beleggen door Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekeningOntvang € 50,- welkomstbonus
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Volgens Vereniging van Effectenbezitters VEB het goedkoopste online beleggingsproduct: FitVermogen.nl maakt het opbouwen van vermogen door beleggen in fondsen makkelijk. Open nu gratis een rekeningGeen servicekosten en geen transactiekosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Aandelen kopen bij de bank

Aandelen kopen kunt u ook nog altijd via de bank doen. Het is echter een veel minder grote stap dan voorheen, waardoor het in de meeste gevallen betekent dat u een beleggingsrekening opent en aan de slag kunt gaan. U kunt er daarbij voor kiezen om een gesprek plaats te laten vinden met een bankmedewerker, zodat hij of zij u een aantal dingen uit kan leggen. Mensen die aandelen kopen doen dit over het algemeen met een hoop geld, waardoor het van belang is om er goed over na te denken en goed voorbereid aan de slag te gaan.

Het bezitten van aandelen is een alternatief voor sparen. Aandelen brengen meer risico met zich mee dan bijvoorbeeld een “internetspaarrekening“. Het rendement kan daarentegen wel hoger zijn.

Aandelen kopen: een aantal aandelen van bedrijven uitgelicht:

Aandelen Aegon kopen
Aandelen Ahold kopen
Aandelen Akzo Nobel kopen
Aandelen Alibaba kopen
Aandelen Coca-Cola kopen
Aandelen Ebay kopen
Aandelen Facebook kopen
Aandelen KLM kopen
Aandelen Tesla kopen
Aandelen Twitter kopen
Aandelen Zalando kopen

Aandelen Zalando kopen

Aandelen kopen
3.7 (73.33%) 9 votes
Alles over Aandelen