Aandelen Berkshire Hathaway

Aandelen kopen kan je beduidend meer opleveren dan wanneer jij je geld besluit op een spaarrekening te zetten. Heel veel meer zelfs. Je kunt je geld echter ook verliezen, als een bedrijf bijvoorbeeld failliet gaat. Juist dat, die spanning dus, maakt dat mensen graag in aandelen ‘doen’. Wil jij dat ook, check dan deze website waar je echt alles vindt over onder meer het kopen van aandelen, de rol van de broker en het vinden van de meest geschikte broker.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Berkshire Hathaway kopen en wordt een beetje eigenaar van een imponerende holding

Je zou kunnen overwegen aandelen Berkshire Hathaway te kopen. Daarmee word je voor een klein deel eigenaar van een Amerikaanse holding die investeert in een groot aantal bedrijven in uiteenlopende sectoren. Zo investeert Berkshire Hathaway in verzekeraars maar ook in winkels, bouwbedrijven, winkels en logistieke ondernemingen. Bovenal is Berkshire Hathaway het bedrijf van Warren Buffet. Samen met kompaan Charlie Munger bezit hij een kleine veertig procent van deze holding. Buffet is overigens CEO én voorzitter van Berkshire Hathaway.

Resultaten uit het verleden blijken nog steeds geen garantie voor de toekomst

Het is niet onverstandig om aandelen Berkshire Hathaway te kopen, althans dat zeggen de resultaten uit het verleden. Besef echter wel dat die nooit altijd een garantie zijn voor de toekomst en dat er aan het kopen van aandelen altijd financiële risico’s kleven. Aandelen Berkshire Hathaway kopen betekent een klein beetje eigenaar worden van een van de grootste beursgenoteerde bedrijven ter wereld. De afgelopen tien jaar steeg de koers van de holding met liefst 150 procent, ook in de wereld van de aandelen is dat ontzettend veel. De grote ommekeer kwam in de zestiger jaren van de vorige eeuw, toen Berkshire Hathaway beleggingsmaatschappij besloot te worden. Je zou inderdaad kunnen zeggen dat Berkshire Hathaway het beter gedaan heeft dat de markt, iets dat overigens voor meer beleggingsfondsen geldt.

Berkshire Hathaway was aanvankelijk een fabrikant van textiel

Aandelen Berkshire Hathaway kopen betekent een klein stukje kopen van een bedrijf dat in 1839 al opgericht werd. Aanvankelijk was het een fabrikant van textiel. Na wat fusies ontstond in 1955 een onderneming met de huidige naam. Buffet is al vanaf 1962 betrokken bij de onderneming en zijn invloed werd met de jaren steeds groter. Buffet besloot voor uitbreiding te gaan, sloot de laatste textielfabriek en maakte er een volledige investeringsmaatschappij van. Daarmee werd meteen de grote opmars ingezet.

Analisten reageren positief op aandelen Berkshire Hathaway

Je zou dus kunnen zeggen dat aandelen Berkshire Hathaway kopen je nooit windeieren zal leggen. Voorzichtigheid blijft echter altijd geboden. Wel is het zo dat de marktaarde de afgelopen jaren gigantisch is toegenomen. Daardoor deden ook de aandelen het steeds prima. Berkshire Hathaway slaat bovendien de vleugels steeds verder uit en heeft bijvoorbeeld minderheidsbelangen in American Express en ook Coca Cola. Buffet denkt door te blijven investeren in solide bedrijven, de groei gestaag door kan zetten. Dat is een van de redenen dat analisten positief zullen antwoorden op de vraag of het verstandig is om aandelen Berkshire Hathaway te kopen.

Vergelijk brokers en check alle relevante informatie over het kopen van aandelen

Aandelen koop je via een broker. Elders op dit platform vind je een overzicht van brokers die eventueel voor jou interessant kunnen zijn en jou kunnen helpen om in het bezit te komen van aandelen van deze imponerende holding. Behalve informatie over brokers vind je er informatie over hoe je aandelen kunt kopen, vergelijk je beleggingen, volg je de aandelenkoersen en kun je je aanmelden voor een online cursus beleggen. Bovendien kun je er met al je vragen over aandelen terecht en neem je deel aan een beursspel.