Aandelen Birkenstock kopen

Aandelen Birkenstock kopen moet of nog dit jaar of begin volgend jaar mogelijk zijn op de beurs in Amerika. Catterton, voor het grootste deel eigenaar van het bedrijf, laat zich ondertussen begeleiden door Goldman Sachs en JP Morgan bij de voorbereidingen op de gang naar de beurs. Door de beursgang van Birkenstock zou het bedrijf een waarde krijgen van zes miljard dollar. Hoeveel aandelen worden verkocht en tegen welke waarde wordt vooralsnog geheim gehouden.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Birkenstock kopen op de Amerikaanse beurs

Twee jaar geleden nam investeerder Catterton een meerderheidsbelang in Birkenstock. De beursgang zou na die twee jaar logisch zijn, want die wens werd bij de overname al uitgesproken. Birkenstock is van oorsprong een Duits bedrijf, maar is ondertussen een wereldmerk geworden. Overigens hebben Christian en Alex Birkenstock nog steeds ook een belang in deze succesvolle onderneming.

De beste sandalen en schoenen ter wereld

Birkenstock is vooral bekend vanwege de productie van hoogwaardige sandalen en ook schoenen. Bekend zijn de zolen van voorgevormd kurk, veelal afgewerkt met laagjes suède en jute. Een Birkenstock sandaal past zich steeds aan de vorm van de voeten aan. De onderneming werd opgericht in 1774. Nog steeds vind je het hoofdkwartier in het Duitse Neustadt. In 1966 brak het merk definitief door, toen de overtocht naar Amerika gemaakt werd. In eerste instantie werden Birkenstocks vooral verkocht in gezondheidswinkels. Om die reden werden Birkenstocks in de beginfase vooral geassocieerd met de hippies. Tegenwoordig echter draagt iedereen met trots en plezier Birkenstocks. Ze behoren al decennia bij de beste sandalen en schoenen die er geproduceerd worden.

Vergelijk de beste brokers op AllesOverAandelen.com

Wil jij straks aandelen Birkenstock kopen? Dan ga je zaken doen met brokers. Deze brokers zijn een soort van makelaars in aandelen. Wat betreft brokers heb je erg veel te kiezen. Hier op AllesOverAandelen.com lees je alles over beleggen en brokers. Je maakt kennis met geselecteerde brokers die je hier meteen ook met elkaar kunt vergelijken. Doe dat en je komt als vanzelf uit bij de broker die jou het beste van dienst kan zijn.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie