Aandelen BNP Paribas kopen

Aandelen BNP Paribas kopen? Ja, natuurlijk. Sinds vorig jaar namelijk, lijkt de Europese banksector de weg omhoog ingezet te hebben op de beurs. Zeker vorig jaar profiteerde BNP Paribas, na enkele magere jaren, van de stijging van de rente en meteen was dat af te lezen op de beurs en de aandelenkoers van BNP Paribas. Dat lijkt dus ook kansen te bieden voor de toekomst en dus lijkt aandelen BNP Paribas kopen een beslissing die je prima kunt verklaren.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.Gemiddeld rendement op de investering: 64% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Openbank: Geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-advisor
Laten beleggen
Met de Openbank Robo-Advisor kan je geautomatiseerd beleggen. Start al vanaf € 500. Bekijk online het rendement op je beleggingen. Je bepaalt zelf wanneer je het geld opneemt. Start nu met verantwoord beleggen samen met het beleggingscomité van Openbank >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Zo wordt aandelen BNP Paribas kopen een stuk eenvoudiger

Wil je aandelen BNP Paribas kopen, dan moet je zaken doen met een broker. Als beginner op de aandelenmarkt valt het bepaald niet mee om de juiste wegen te bewandelen. Daarom vind je elders op dit online platform niet alleen alle informatie over het kopen van aandelen, maar worden ook de verschillende brokers voor je op een rijtje gezet. Het maakt aandelen BNP Paribas kopen alvast een stuk gemakkelijker.

BNP Paribas naam de Belgische Fortis bank over

Iedereen heeft wel eens gehoord van BNP Paribas, al was het alleen al omdat het zo lekker in het gehoor ligt en zo lekker bekt. BNP Paribas is een heel grote speler in de bancaire wereld, het is zelfs een van de grootste bankgroepen ter wereld. De bank werd in 2000 geboren als gevolg van een fusie tussen Banque Nationale de Paris en Paribas. De bank is momenteel in ongeveer 75 landen actief en bij BNP Paribas werken liefst 184.000 mensen. BNP Paribas kocht in 2009 de Belgische Fortis bank, waarmee het meteen de grootste bank van Europa werd.

Niet altijd van onbesproken gedrag

BNP Paribas maakt onderdeel uit van de Euro Banking Association EBA. Dit is een samenwerkingsverband van de Europese banken. In Arval, BGL BNP Paribas, BNP Paribas Cardiff en Cetelem heeft het een aantal dochterondernemingen. Overigens is de handel en wandel van de bank niet altijd van onbesproken gedrag geweest. Zo kreeg de bank al eens een forse boete wegen het niet geven van relevante informatie en bleek een boete van 10 miljard dollar in 2014 noodzakelijk toen bleek dat de bank handel dreef met Soedan en Iran. Momenteel echter, is het rustig en stabiel binnen BNP Paribas.

Kenners raden de koop van aandelen BNP Paribas sterk aan

Die rust en stabiliteit en het feit dat de banken vanaf vorig jaar lijken te profiteren van de rentestijgingen maken aandelen BNP Paribas kopen een zeer aantrekkelijke optie. In alle lijstjes van verrassingen (in positief opzicht uiteraard) wordt aandelen BNP Paribas kopen genoemd. Neemt niet weg dat je op de aandelenbeurs begeven altijd risico’s met zich meebrengt. Wat vroeger een garantie op succes was, hoeft dat straks niet te zijn. De meeste mensen besluiten hun heil in aandelen te zoeken omdat geld op de spaarrekening zetten geen rendement oplevert. Anderen vinden het ook gewoon spannend om te gaan beleggen.

Kwestie van kennis

Aandelen BNP Paribas kopen is net als het kopen van andere aandelen een kwestie van kennis. Om stress te voorkomen is het uitermate belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie inwint over de aandelen die je gaat kopen. Zeker in de beginfase kun je slapeloze nachten hebben van beleggen, helemaal als het aandeel sterk fluctueert en behalve mooi kan stijgen ook hard kan dalen. Elders op deze website vind je alle informatie over de eerste stappen die je zet in de aandelenwereld. Zo lees je over de rol van de broker en vind je een overzicht van beschikbare brokers, worden bepaalde beleggingen met elkaar vergeleken en vind je ook de aandelenkoersen. Je kunt alvast een beleggingsrekening openen, deelnemen aan het beursspel en je aanmelden voor een cursus beleggen, ook niet heel onverstandig. Ook kun je via de website online beleggen. Met een rugzak vol kennis lijkt het zeker geen kwaad te kunnen om aandelen BNP Paribas te kopen. Al blijft altijd die slag om de arm, want je loopt hoe dan ook financiële risico’s als je gaat beleggen.