Aandelen CCBA kopen

Aandelen CCBA kopen

The Coca Cola Company wil dat aandelen CCBA kopen binnen een jaar mogelijk wordt op de beurzen in Amsterdam en Johannesburg. CCBA staat voor Coca Cola Beverages Africa. Deze onderneming geldt als zowel de grootste bottelaar van Afrika als de grootste van heel de wereld. The Coca Cola Company zou anderhalf jaar uit willen trekken om CCBA naar de beurs in Amsterdam en Johannesburg te brengen. Insiders menen echter dat de beursgang al binnen een jaar een feit zal zijn.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen CBBA kopen; bedrijf staat voor de productie van 40 procent van de productie van Coca Cola

CCBA is ontstaan in 2014 toen SABMiller,  The Coca Cola Company en de Gutsche Family Investments besloten om te gaan fuseren. Dat CCBA een heel grote bottelaar is, blijkt wel uit het feit dat het liefst 40 procent van de totale productie van The Coca Cola Company produceert. Niets voor niets werken er zo rond de 16.000 mensen bij deze Afrikaanse gigant. Gemiddeld genomen wordt per jaar een omzet van 3 miljard gemaakt.

Verdiep je eerst in aandelen en beleggen

Aandelen CCBA kopen moet dus snel mogelijk worden. En dus wordt het de hoogste tijd om je goed te verdiepen in alles wat met beleggen en met aandelen te maken heeft. Dat kan prima hier op deze website. Je leest en leert hier alles over brokers, beurskoersen en kunt als beginner leren hoe je nou precies moet beleggen. Zonder enige kennis is het lastig om je staande te houden in de beleggingswereld. Zeer verstandig dus om eerst hier alles over aandelen te lezen. Pas als je begrijpt hoe het werkt, ga je daadwerkelijk met echte aandelen aan de slag en kun je aandelen CBBA kopen.

Streefdatum en doel van de beursgang is onbekend

Overigens is er al een bottelaar actief op de Amsterdamse beurs. Dit de vorm van de Europese bottelaar Coca Cola European Partners. Wat dat betreft is CBBA straks in vertrouwd gezelschap dus. Welke banken de beursgang moeten begeleiden en wat nou exact de streefdatum is voor de beursgang is niet bekend. Dat geldt evenmin voor het bedrag dat opgehaald moet worden en waar dat in geïnvesteerd gaat worden.