Aandelen Circle kopen

Circle, het bekende bedrijf achter stablecoin USDC, gaat naar de beurs. Voor de beursgang zal er een fusie plaatsvinden met een blanco cheque bedrijf in de vorm van de Concord Acquisition Corp. De bedoeling is dat aandelen Circle kopen straks mogelijk is op de New York Stock Exchange en dat onder de aanduiding CRCL.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Circle kopen kan buitengewoon interessant zijn

Na de beursgang zal Circle worden gewaardeerd op 4,5 miljard dollar. Met de fusie en de beursgang moet een bedrag van rond de 440 miljoen dollar opgehaald worden. Aandelen Circle kopen betekent investeren in een bedrijf waarvan op dit moment Fidelity, Valor Capital Group en Marshall Wace de belangrijkste investeerders zijn. Circle geldt als een van de meest aantrekkelijke namen op de steeds uitgebreidere cryptomarkt. Stablecoin is toch al erg belangrijk om bijvoorbeeld snel in- en uit te kunnen stappen in de cryptomarkt.

Zorg dat je weet wat beleggen precies betekent en doe voldoende kennis op

Is aandelen Circle kopen al iets dat concreet bij jou speelt, check dan wel eerst altijd even allesoveraandelen.com. Daar vind je alles wat je moet weten over beleggen en aandelen, lees je alles over en vergelijk je brokers en de beurskoersen. Je kunt er bovendien leren beleggen en dat in eerste instantie met fictief geld. Pas als je de basisbeginselen van beleggen onder de knie hebt kun je vervolgens de beursvloer op en is aandelen Circle kopen ook verantwoord. Op de beursvloer betekent kennis een grotere kans op rendement. Dat heeft het verleden al lang en breed uitgewezen.

Sneller uitgroeien tot een bepalend fintechbedrijf

Circle is ooit opgericht om het wereldwijde economische stelsel te transformeren via digitale munten en het open internet. Door de beursgang en het opgehaalde kapitaal wil Circle sneller uitgroeien tot een bepalend fintechbedrijf. Die insteek maakt aandelen Circle kopen nog interessanter. Dan nog even over digitale stablecoin USDC, dat gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar en dat draait op Ethereum, Stellar, Algarand, Hedera Hashgraph en Solana blockchains.

USDC valt onder beheer van een consortium met de naam Centre, dat weer werd opgericht door Circle. Centre bestaat uit cryptocurrency exchange Coinbase en Bitcoin mining company Bitmain, ook een investeerder in Circle overigens.