Aandelen CTP kopen

Aandelen CTP kopen

Aandelen CTP kopen is mogelijk vanaf 25 maart. Vanaf dat moment worden de aandelen van de logistieke vastgoedinvesteerder verhandeld op de Amsterdamse beurs. Alleen institutionele beleggers  kunnen inschrijven op de aandelen, die per stuk voor een bedrag van tussen de 13,50 en 16 euro de deur uit gaan.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen CTP kopen; bedrijf wil zich meer op Nederland richten

Met de uitgifte van aandelen zal CTP een bedrag tussen de 824 miljoen en 976 miljoen euro ophalen. De marktwaarde zal daardoor maximaal zo rond de 6,4 miljard euro komen te liggen. Met het opgehaalde geld wil de onderneming de groeistrategie sneller inzetten. Met het geld wil het nieuwe projecten ontwikkelen, vastgoed kopen en schulden aflossen. CTP staat vooral bekend als ontwikkelaar van logistieke bedrijventerreinen. Aandelen CTP kopen betekent dat je investeert in een bedrijf dat zich meer op Nederland wil gaan richten. De pijlen zijn vooralsnog vooral gericht op Tsjechië, waar het in Brno het hoofdkwartier heeft.

Neem eerst de informatie op deze website door voor je aandelen koopt

Voor aandelen CTP kopen aan de orde is, doe je er goed aan altijd eerst de informatie die je op deze website vindt op je gemak door te nemen. De beleggingswereld is een allesbehalve transparante wereld en zonder kennis is de kans op rendement op je geld lager. Je vindt op deze website onder meer informatie over brokers, de aandelenkoersen en kunt er als beginner in de beleggingswereld leren hoe het spel met aandelen precies werkt.

Grootaandeelhouder Remon Vos is dol op stenen en vliegtuigen

Op dit moment is Remon Vos de enige aandeelhouder van CTP. In beginsel wil CTP 61 miljoen aandelen uitgeven. De afspraak is echter dat als er meer belangstelling is, Vos 9,5 miljoen van zijn aandelen beschikbaar stelt. In dat geval strijkt de Nederlander een bedrag van 130 miljoen euro op en houdt hij bovendien een belang van ruim 80 procent in de onderneming. Vos is miljardair, neemt een hoge positie in de Quote 500 in en is behalve specialist in stenen dol op vliegtuigen. Niet voor niets beschikt CTP over een aantal zakelijke vliegtuigen.

Aandelen CTP kopen kan dus al snel op de beurs in Amsterdam. Check wel altijd eerst de informatie die je op deze website vindt. Dan is de kans op een leuk rendement namelijk groter.