Aandelen CTP kopen

Aandelen CTP kopen

Aandelen CTP kopen is mogelijk vanaf 25 maart. Vanaf dat moment worden de aandelen van de logistieke vastgoedinvesteerder verhandeld op de Amsterdamse beurs. Alleen institutionele beleggers  kunnen inschrijven op de aandelen, die per stuk voor een bedrag van tussen de 13,50 en 16 euro de deur uit gaan.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Nu € 50,- tegoed cadeau >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten.Gemiddeld rendement op de investering: 64% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Openbank: Geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-advisor
Laten beleggen
Met de Openbank Robo-Advisor kan je geautomatiseerd beleggen. Start al vanaf € 500. Bekijk online het rendement op je beleggingen. Je bepaalt zelf wanneer je het geld opneemt. Start nu met verantwoord beleggen samen met het beleggingscomité van Openbank >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Saxo Bank Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Saxo Bank (voorheen Binck) is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed en eerste maand geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen CTP kopen; bedrijf wil zich meer op Nederland richten

Met de uitgifte van aandelen zal CTP een bedrag tussen de 824 miljoen en 976 miljoen euro ophalen. De marktwaarde zal daardoor maximaal zo rond de 6,4 miljard euro komen te liggen. Met het opgehaalde geld wil de onderneming de groeistrategie sneller inzetten. Met het geld wil het nieuwe projecten ontwikkelen, vastgoed kopen en schulden aflossen. CTP staat vooral bekend als ontwikkelaar van logistieke bedrijventerreinen. Aandelen CTP kopen betekent dat je investeert in een bedrijf dat zich meer op Nederland wil gaan richten. De pijlen zijn vooralsnog vooral gericht op Tsjechië, waar het in Brno het hoofdkwartier heeft.

Neem eerst de informatie op deze website door voor je aandelen koopt

Voor aandelen CTP kopen aan de orde is, doe je er goed aan altijd eerst de informatie die je op deze website vindt op je gemak door te nemen. De beleggingswereld is een allesbehalve transparante wereld en zonder kennis is de kans op rendement op je geld lager. Je vindt op deze website onder meer informatie over brokers, de aandelenkoersen en kunt er als beginner in de beleggingswereld leren hoe het spel met aandelen precies werkt.

Grootaandeelhouder Remon Vos is dol op stenen en vliegtuigen

Op dit moment is Remon Vos de enige aandeelhouder van CTP. In beginsel wil CTP 61 miljoen aandelen uitgeven. De afspraak is echter dat als er meer belangstelling is, Vos 9,5 miljoen van zijn aandelen beschikbaar stelt. In dat geval strijkt de Nederlander een bedrag van 130 miljoen euro op en houdt hij bovendien een belang van ruim 80 procent in de onderneming. Vos is miljardair, neemt een hoge positie in de Quote 500 in en is behalve specialist in stenen dol op vliegtuigen. Niet voor niets beschikt CTP over een aantal zakelijke vliegtuigen.

Aandelen CTP kopen kan dus al snel op de beurs in Amsterdam. Check wel altijd eerst de informatie die je op deze website vindt. Dan is de kans op een leuk rendement namelijk groter.