Aandelen Datto kopen

Aandelen Datto kopen
Aandelen Datto kopen

Het moet mogelijk zijn straks, aandelen Datto kopen. Datto is een Amerikaans cybersecurity en data back-up bedrijf dat de afgelopen jaren een sterke groei doormaakte. De onderneming werd in 2017 een dochter van Vista Equity Partnerts en fuseerde met Autotask Corporation. Het is de bedoeling dat de aandelen aangeboden worden op de New York Stock Exchange. Daar moeten ze onder de aanduiding MSP verhandeld worden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Datto kopen? Check dan eerst de info elders op dit platform

Aandelen Datto kopen doe je echter niet voordat je gebruik hebt gemaakt van alle handige informatie over het handelen in aandelen, hier op Alles over Aandelen.com. Je leert er beleggen, kunt er de gratis online cursus beleggen volgen, deelnemen aan het beursspel en in eerste instantie gratis beleggen om het onder de knie te krijgen. Je vergelijkt er bovendien de brokers. Heb je dat gedaan, dan is aandelen Datto kopen pas aan de orde. Dan weet je in elk geval zeker dat je goed voorbereid de beurs op kunt en weet waarover gesproken wordt en wat belangrijk is.

Synchroniseren van twee computers

Aandelen Datto kopen is investeren in een cybersecurity en data back-up bedrijf dat werd opgericht in Norwalk, Connecticut. Oprichter was Austin McChord. Hij en zijn mensen maakten in eerste instantie data back-up apparaten. Vervolgens werd een systeem gebouwd dat synchroniseren van twee computers toestond en ontwikkelde het in 2015 SIRIS. In 2011 had Datto nog een omzet van 9 miljoen dollar, een jaar later was dat als 25 miljoen dollar. Datto bleef actief en haalde in het jaar 2013 25 miljoen dollar op tijdens de eerste ronde van Venture Capital Financing, geleid door General Catalyst Partners.

Het eerste unicorn bedrijf van Connecticut

De laatste jaren nam Datto verschillende bedrijven over om zelf door te groeien. En doorgroeien is ook het plan met de beursgang. Zo werd in 2014 Inc. Backupify overgenomen en werd het in 2015 het eerste unicorn bedrijf van Connecticut. Voor wie het niet weet, unicorn is een gekende term in het bedrijfsleven en staat voor een particulier bedrijf met een waarde van meer dan 1 miljard dollar. Is een bedrijf meer dan 10 miljard waard, dan wordt het decacorn genoemd en een hectocorn is een bedrijf met een waarde van meer dan 100 miljoen dollar. De term is ontsproten aan het brein van Aileen Lee.

Belangrijke stappen gezet richting toekomst

Nadat Datto in 2017 eerst zelf Open Mesh overnam, werd het vervolgens zelf ingelijfd door Vista Equity Partners en volgde dus een fusie met Autotask Corporation. Met de overname door Vista was overigens een bedrag van 1,5 miljard dollar gemoeid. En zo heeft Datto heel belangrijke stappen gezet richting een nog betere toekomst. Bij die toekomst hoort dus ook een gang naar de beurs. Bij de beursgang wordt het bedrijf ondersteund door Stanley Morgan, BofA Securities, Barclays en Credit Suisse. Zij treden op als lead book-running managers. Aandelen Datto kopen dus straks. Maar niet echter voor je eerst alle informatie elders op dit platform tot je hebt genomen.