Aandelen DoorDash kopen

aandelen doordash kopenHet is snel gegaan met de Amerikaanse onderneming DoorDash. In feite is het bedrijf sinds de oprichting in 2013 één groot succesverhaal, wat kleine incidentjes daargelaten. Gezien de enorme opmars die DoorDash nog steeds doormaakt, is aandelen DoorDash kopen zeker geen onverstandige keuze. De verwachting is dat de opmars van het bedrijf nog wel even aanhoudt en insiders verwachten veel van DoorDash, nu en in de toekomst.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Succesvolle bezorgdienst voor bereid voedsel

Voor de goede orde, DoorDash is een Amerikaanse bezorgdienst voor bereid voedsel. De onderneming werd gesticht in 2013 door studenten van de Stanton universiteit. Daarna is het snel gegaan met de onderneming die enorm gegroeid is door de talloze bedrijfsovernames die het met de jaren deed. Op Alles over Aandelen.com lees je hoe je kunt beleggen in de aandelen van DoorDash en hoe aandelen DoorDash kopen precies mogelijk is. Je kunt er gratis beleggen, een gratis cursus beleggen volgen, krijgt een verzicht van de verschillende aandelen die beschikbaar zijn en kunt alvast de brokers met elkaar vergelijken.

Aandelen DoorDash kopen is een prima optie

Aandelen DoorDash kopen lijkt inderdaad een prima optie. Officieel is DoorDash een van de vele technologiebedrijven die Amerika rijk is en zich bezighoudt met het inzetten van logistieke diensten om voedselbezorging door restaurant op aanvraag aan te bieden. De onderneming zag het levenslicht in Palo Alto, in Californië. Na de start in 2013 is DoorDash in 2019 actief in meer dan vierduizend steden en heeft het 340.000 winkels in de Verenigde Staten, Canada en Australië. Het bedrijf is momenteel rond de 13 miljard dollar waard en behoort ondertussen bij de grootste externe bezorgdiensten van Amerika. Vorig jaar overtrof het de grootste, GrubHub.

 

Volg de cursus gratis beleggen

Ga je een gratis cursus beleggen volgen op Alles Over Aandelen.com om aandelen DoorDash te kopen, dan koop je aandelen van een bedrijf dat snel na de oprichting ruim 700 miljoen dollar ophaalde via verschillende financieringsrondes. Bekende investeerders als Charles River Ventures, SV Angel, Khosla Ventures, SoftBank en Kleiner Perkins stapten in de onderneming. Mede daardoor kon de onderneming  zo snel groeien. Zeker de laatste jaren nam DoorDash talloze bedrijven over. Daardoor slaagde DoorDash er in om in 2018 Uber Eats in te halen als bedrijf en nam het de tweede positie in achter GrubHub.

Meer dan een kwart marktaandeel in Amerika

In maat 2018 werd de totale verkoop van de nummer een, GrubHub, overtroffen en kreeg DoorDash 27,6 procent van de markt voor on-demand bezorging van voedsel in handen. Daarmee was de eigen honger nog steeds niet gestild, want in 2019 haalde het bedrijf nog eens 400 en later nog eens 600 miljoen dollar op bij investeerders.

Word onderdeel van het succesverhaal dat DoorDash heet

DoorDash nam ook het chique en speciaal voor het hogere segment opgerichte Caviar over. Eind 2019 rondde  het ook de overname van Scotty Labs af. Deze startup richt zich op de zogenaamde zelfrijdiensten en op afstand bestuurbare voertuigtechnologie. Verder werkt het sinds enige tijd samen met Mercato, een grote speler op het gebied van e-commerce. Zeer de moeite waard dus om aandelen DoorDash te kopen. Hoe? Check Alles over Aandelen.com en kom goed beslagen ten ijs op de beursvloer. Zo  wordt je door het beleggen in aandelen onderdeel van het succesverhaal dat DoorDash heet.