Aandelen EP Infrastructure kopen

En weer kiest een buitenlands bedrijf voor een beursgang in Amsterdam. Binnen afzienbare tijd namelijk, zal aandelen EP Infrastructure kopen een mogelijkheid zijn.  Nadat midden 2021 een grondige evaluatie plaatsvond en strategische activiteiten besproken werden, bleek een beursgang ineens hét perfecte middel om extra geld op te halen. En zo gaat dus geschieden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen EP Infrastructure kopen; opwekker van stroom wil zo het nodige kapitaal verwerven

EP Infrastructure verdient geld met zowel de distributie als de opslag van gas en met de opwekking van stroom.  De Tsjechische onderneming is een onderdeel van Energoticky a Prumyslovy. Deze onderneming geldt als de houdstermaatschappij die overigens weer in eigendom is van de bekende Tsjechische miljardair Daniel Kretinsky. Rondom de beursgang kleven nu in het derde kwart van 2021 overigens nog een aantal vraagtekens. Voor aandelen EP Infrastructure kopen daadwerkelijk mogelijk is, zal nog beslist moeten worden hoeveel procent van de aandelen precies verhandeld gaan worden en ook wanneer de beursgang idealiter een feit zou moeten zijn.

Wil je rendement? Zorg dan dat je alles weet over beleggen en aandelen

Aandelen EP Infrastructure kopen zou voor jou ook best een interessante optie kunnen zijn. Voor je echter investeert in deze Tsjechische onderneming, zorg je dan wel dat je precies voldoende weet over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Wil je geld maken op de beurs, dan moet je echt van de hoed en de rand weten. Is dat niet het geval, dan moet je al heel veel geluk hebben wil je een leuk rendement maken op je belegde geld. Lees dus alles over brokers, aandelen, beleggen en beurskoersen op deze website. Ook kun je hier op verschillende manieren leren beleggen zonder meteen eigen geld te hoeven inleggen.

Net als veel buitenlandse ondernemers nadrukkelijke voorkeur om de aandelen in Amsterdam te verhandelen

EP Infrastructure heeft een sterke voorkeur om de aandelen op de beurs in Amsterdam te gaan verhandelen. Amsterdam staat er toch al goed op bij buitenlandse bedrijven. InPost uit Polen bijvoorbeeld, ging EP Infrastructure al voor zoals dit ook geldt voor het Spaanse AllFunds en het eveneens Tsjechische CTP. CTP is een ontwikkelaar van bedrijventerreinen. De onderneming is in eigendom van een Nederlander. Toen die besloot met het hoofdkantoor te verkassen naar Nederland, werd eveneens besloten voor een beursgang in Amsterdam te kiezen.  En zo heeft elke individuele ondernemer wel een of meer redenen om voor de Nederlandse hoofdstad te kiezen.

Je kunt je nu al voorbereiden op de beursgang

Aandelen EP Infrastructure kopen wordt ergens de komende maanden dus een optie. Dat betekent dat jij je nu al bezig kunt gaan houden met zaken die belangrijk zijn om succesvol te beleggen. En dat kun je prima hier op allesoveraandelen.com doen.